Co kucharz ugotować powinien potrafić?
Posty: 8
• Strona 1 z 1
Co kucharz ugotować powinien potrafić?
Hej! Od jakiegoś czasu ciągnie mnie do kuchni - mam ochotę próbować czegoś nowego i uczyć się gotować. W moim domu zawsze był stały zestaw dań: rosół, pomidorowa, naleśniki, schabowy i tak w kółko, więc jestem totalnym laikiem w tej dziedzinie. Pomyślałam, że zanim wezmę się za jakieś przepisy z książek czy internetu - powinnam nauczyć się podstaw. I dlatego pytanie do was: Co każdy kucharz powinien potrafić ugotować? Tak, żeby zawsze było dobre, zawsze wychodziło, a składniki były już zakodowane w głowie. Chodzi mi o coś w stylu: pierogi ruskie, gulasz, leczo, polędwiczki wieprzowe itd.
-
- User
Posty: 8
• Strona 1 z 1
Kto jest online
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 25 gości