Gastronomia - jak się za to zabrać?
Posty: 21
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: Gastronomia - jak się za to zabrać?
Tak jak z każdym biznesem należy zacząć od biznesplanu. Policz dokładnie czy biznes będzie się opłacał i sprawdź konkurencję. Warto też wybierać rozwiązania mniej kosztowne, np. zamiast restauracji wybrać przyczepę gastronomiczną.
Re: Gastronomia - jak się za to zabrać?
Idealne akcesoria gastronomiczne znajdziesz w https://neopak.pl/gastronomia Bardzo duży wybór. Rewelacyjna jakość.
Re: Gastronomia - jak się za to zabrać?
teraz otwierając punkt gastronomiczny to warto wziąć pod uwagę to że różnie może byc z obostrzeniami, wdyaje mi się ze dobra opcją są np. budki z jakimś jedzeniem, szwagier na wiosnę otworzył kabsa w sieci Barfa Kebab, biznes mu się dobrze kręci, jak nawet zamykali to on mial cały czas czynne, bo jedzenie bierze się na wynos
Re: Gastronomia - jak się za to zabrać?
Moim zdaniem piekarnia to również przyszłościowy pomysł na firmę, coraz więcej ludzi docenia dobrej jakości chleby. Brat wymyślił taki pomysł na biznes i widzę, że dobrze mu idzie. Co do zaopatrzenia to nawet wam podpowiem, że w maszyny używane w piekarni zaopatrzył się w Guz Technika Piekarnicza. Z tego co wie ich maszyny są dobrej jakości a firma nie przesadza z cenami.
Re: Gastronomia - jak się za to zabrać?
Niezwykle atrakcyjną ofertę dotyczącą wykonania projektu piekarni oferuje firma Shop Projekt. Tworzą efektowne i funkcjonalne przestrzenie. Każdy projekt piekarni lub cukierni jest przygotowany indywidualnie pod kątem danego lokalu. Podjęcie z nimi współpracy to jedna z najlepszych decyzji.
Re: Gastronomia - jak się za to zabrać?
Nie zapominajcie o dostawcach. Bez nich nie zadbacie o odpowiednie wyposażenie restauracji każdego dnia. Jeśli będziecie serwować ryby lub owoce morza, to koniecznie oferta firmy Fier SeaFood powinna Was zainteresować. Świeże produkty z własnych hodowli z szybką dostawą.
Re: Gastronomia - jak się za to zabrać?
Fortador https://fortador.com/pl/strona-glowna/ ma myjnie parowe, które skutecznie usuwają wszystkie zabrudzenia, dezynfekują, można je stosować w różnych pomieszczeniach. Dla mnie to sprzęt wszechstronny, prosty w obsłudze, odporny na intensywne użytkowanie
Re: Gastronomia - jak się za to zabrać?
Mając własną gastronomię potrzebny są też takie totalnie drobne rzeczy, jak np tutaj można znaleźć - https://investhoreca.pl/q/?keywords=maxima i moim zdaniem też warto o tym pamiętać, że takie drobiazgi w wielu przypadkach naprawdę mogą sporo pomóc
Re: Gastronomia - jak się za to zabrać?
Współpracując z https://www.adamus.net.pl/, czuję się bezpiecznie, wiedząc, że moje dokumenty księgowe są prowadzone zgodnie z najnowszymi przepisami. To ogromne ułatwienie w codziennym prowadzeniu firmy
-
- User
Kto jest online
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości