-
Bizland.pl
- Katalog firm i portal biznesowy
Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom
Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.
kewlar pisze:Dla młodzieży, chociaż i dorośli z chęcią przeczytają polecam Kroniki Saltamontes Moniki Marin. Dwa pokaźne tomy, ale pisane przyjemnym językiem. Niby prosta historia - dwóch chłopców szuka w powojennej Europie szczęścia, wędrując z Maszyna skonstruowana własnoręcznie w sierocińcu. Mają wiele przygód, spotykają różnych ludzi, ostatecznie znajdują miejsce na ziemi i nową rodzinę, z którą świetnie się rozumieją. Monika Marin uczy czytelnika, co tak naprawdę jest ważne w życiu. Ja czekam niecierpliwie na trzecia część.
Oj dużo zdradzasz!Tez czytałem Kroniki Saltamontes - Moniki Marin i uważam, że są świetne! Przeczytałem dwa tomy ktore sa a teraz czekam na trzeci, juz sie nie moge doczekac
Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość