Gdzie robicie zakupy jak chcecie zmienić wnętrze domu?

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
ogro1972
Kontakt:

Gdzie robicie zakupy jak chcecie zmienić wnętrze domu?

Post autor: ogro1972 »

Chodzi mi o takie bardziej gadżety i drobne wyposażenie typu lampy czy poduszki, jakieś drórnostójki? Chcemy teraz właśnie zmienić coś w naszym domu i szukamy inspiracji. Chyba raczej by nas interesowało takie wnętrze skandynawskie. trochę białe, trochę drewniane. Polecicie jakieś tanie miejsca czy sklepy?
Tornadi

Re: Gdzie robicie zakupy jak chcecie zmienić wnętrze domu?

Post autor: Tornadi »

Jest wiele sklepów, gdzie można kupić tego typu produkty. Nie ma jednego sklepu, który oferowałby towar najwyższej jakości. Inną kwestią jest odpowiedni dobór dodatków, aby wyglądało to nowocześnie. Bywa, że taniej i szybciej jest skorzystać z pomocy specjalistów którzy będą umieli odpowiednio dobrać dodatki, aby łączyły nowczesny design z klasyką.
marv67

Post autor: marv67 »

Głównie na Allegro :)
Nie daj się omamić!
krzychj91

Post autor: krzychj91 »

Bardzo duży wybór różnych produktów dla domu znajdziecie na stronie . W ich ofercie znajdziecie m.in wysokiej jakości pojemniki na żywność, termosy obiadowe oraz wiele różnych elementy wyposażenia wnętrz najlepszych producentów. Polecam !
leoonarrd21
Kontakt:

Post autor: leoonarrd21 »

Ja z reguły robię takie zakupy w sklepach internetowych. Ostatnio zmieniając oświetlenie w domu kupiłem w sklepie lampa-lampy.pl. Jeśli lubicie elegancki styl i wystrój wnętrz to wam też na pewno się spodobają!
adik356

Post autor: adik356 »

Zależy o co dokładnie pytasz. Tutaj np. http://www.topprints.pl/obrazy-w-ramkach/kategorie mają fajne obrazy i fototapety. Ja często buszuję po sieci i szukam właśnie e-sklepów w których można zrobić tanie zakupy. Ogólnie rzecz biorąc kupowanie przez Internet to super sprawa - oszczędność czasu i ogromna wygoda.
Fishy

Post autor: Fishy »

Co do oświetlenie to np ospel https://www.ospel.pl/pl bo mają dobry asortyment. Zresztą oni mają spore doświadczenie w takich sprawach oświetleniowych . Ich osprzęt jest bardzo dobrej jakości. Tak więc u nich znajdziecie wszystko to co potrzeba
Patsi

Post autor: Patsi »

Ikea, czasem jakieś drobiazgi w Pepco.
dona3

Post autor: dona3 »

Gdy zmieniałem gniazdka, ściemniacze i łączniki to zakupy zrobiłem w Art Elektro Ich oferte polecił mi znajomy, co z czasem okazało się doskonałym wyborem. Bardzo wysoka jakość nadała sporo uroku, wprost oświetliła nasz dom. :)
tomekB

Post autor: tomekB »

Nowe obrazy czy grafiki na ścianie łatwo i szybko mogą zmienić wygląd mieszkania. Ciekawe ramy do obrazów znajdziecie w Sayart https://sayart.pl/ Mają różnego rodzaju ramy, z różnych materiałów, warto sobie zobaczyć. Prócz gotowych ram dostaniecie ram listwy ramiarskie.
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ