Legalne obniżenie składek ZUS bez przenosin firmy it.

Podatki - nikt tego nie lubi, ale płacić trzeba.
januszl

Legalne obniżenie składek ZUS bez przenosin firmy it.

Post autor: januszl »

Sposobów przybywa ale one wszystkie są oparte na przeniesieniu firmy do innego kraju. Po szczegółowej analizie naszych przepisów jest możliwość radykalnego zmniejszenia opłat na ZUS. Legalnie i zgodnie z prawem ,bez konieczności przenoszenia firmy gdziekolwiek. Sposób już sprawdzony, pewny. Więcej na pw.
Pomnóż bezpiecznie dowolną sumę - www.zrealizujmarzenie.webnode.com
Kocica

Re: Legalne obniżenie składek ZUS bez przenosin firmy it.

Post autor: Kocica »

a dlaczego nie oficjalnie?
Cichutko po parapecie kocica sobie szła.
Różne artykuły do poczytania: http://www.artykulprasowy.info/
Bernadetta

Post autor: Bernadetta »

Też szukam takich możliwości i szczerze mówiąc, zawiodłam się, że nie znalazłam tu żadnej odpowiedzi. Szkoda, że nie podzielisz się z nami swoją tajemną wiedzą :) dla tych, którzy zainteresowani są tym tematem, polecam coś, co ostatnio przeczytałam. Sposób banalny, ale nikt wcześniej nie podpowiedział mi, że mogę odliczyć składkę na dobrowolne ubezpieczenie zdrowotne w rocznym PIT. (http://cenabiznesu.pl/mozesz-legalnie-o ... zdrowotne/ - jeżeli ktoś chciałby się wyedukować w tym temacie)
januszl

Post autor: januszl »

Sposób na obniżenie kosztów ZUS jest już sprawdzony i zgodny z naszym prawem i wszelkimi przepisami. Tu niczego nie ryzykujemy. Więcej na pw.
Pomnóż bezpiecznie dowolną sumę - www.zrealizujmarzenie.webnode.com
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ