Mieszkania/domy

Wszystkie inne oferty, ogłoszenia. Bez spamu!
scarlett_26

Mieszkania/domy

Post autor: scarlett_26 »

Witam:)
Jestem zainteresowana kupnem . Będzie to mieszkanie dla syna na okres studiów. nie wiem tylko w jakiej okolicy najlepiej mieć takie mieszkanie, żeby w przyszłości bez problemu je komuś wynająć. Proszę o wasze sugestie.
Kocica

Re: Mieszkania/domy

Post autor: Kocica »

No chyba najlepiej blisko uczelni syna...
Cichutko po parapecie kocica sobie szła.
Różne artykuły do poczytania: http://www.artykulprasowy.info/
harryD.

Post autor: harryD. »

scarlett_26 pisze:Witam:)
Jestem zainteresowana kupnem mieszkania w Warszawie. nie wiem tylko w jakiej okolicy najlepiej mieć takie mieszkanie, żeby w przyszłości bez problemu je komuś wynająć. Proszę o wasze sugestie.

Jeżeli ma nie być problemu z późniejszym wynajmem, to najlepiej kupić gdzieś blisko centrum. Wiem, że tam najdrożej, ale coś za coś. Liznąć trochę wiedzy na temat negocjacji, albo zatrudnić zawodowego negocjatora cen (w Warszawie jest np. ) i wtedy upust jakiś na pewno będzie wywalczony :)
olab1

Post autor: olab1 »

Jak szukacie fajnych ofert polecam zajrzeć na
mareczek

Post autor: mareczek »

Ostatnio popularne stają się mieszkania w halach i magazynach, więc jakbyś chciała taką konstrukcję to polecam firmę Zarzycki
kolaa

Post autor: kolaa »

Ostatnio rozglądałem się za domem w Poznaniu. Sprawdziłem parę w internecie, w miarę tanich i atrakcyjnych z wyglądu. Muszę jeszcze zobaczyć je z bliska. :)
Jaki wybrać sposób na reklamę internetową - content marketing
ninja_84

Post autor: ninja_84 »

Mi się ostatnio bardzo podobają i zaczynam się rozglądać za jednym dla mojej rodziny. Nie chcę mieszkać w samej Warszawie. Wolę gdzieś na obrzeżach.
Wszystko co powinienieś wiedzieć o pieniądzach znajdziesz tutaj: http://mojepieniadze.net.pl/
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ