Nawilżacz powietrza i nawilżanie powietrza w mieszkaniu

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
lozoo1989
Kontakt:

Nawilżacz powietrza i nawilżanie powietrza w mieszkaniu

Post autor: lozoo1989 »

Witam. Moim problemem jest bardzo suche powietrze w mieszkaniu. Wietrzymy, kładziemy różne dzbanuszki z wodą na gzrejnikach zimą ale i tak jest suche jak nie wiem. Najgosze ze to nie jest zdrowe, wysusza też bardzo skórę itd. Co robić ,zeby powietrze było bardziej wilgotne ? Jakieś kwiatki , albo jakieś nawilżacze stosowac ? Poproszę o rady.
Bingo42
Kontakt:

Re: Nawilżacz powietrza i nawilżanie powietrza w mieszkaniu

Post autor: Bingo42 »

Najlepiej chyba kupić nawilżacz. Ja mam Oskara marki Stadler. Naprawdę sprzęt dobry, w domu czuć od razu różnice jak dziala. Pobór energii ma niewielki, jest też bardzo wydajny, wiec warto kupić i cieszyć się w domu nawilżonym powietrzem.
Kleo

Post autor: Kleo »

Nawilżanie powietrza jest bardzo ważne, szczególnie dla osób z astmą. Na szczęście mam na tyle szczęście, że w domu mam w miarę nawilżone powietrze. Ale chciała bym trochę oczyścić powietrze w swoich czterech kontach, ponieważ na śląsku za czyste ono nie jest. Może znacie jakieś sklepy, gdzie znajdę ? Będę bardzo wdzięczna :)
tomekB

Post autor: tomekB »

znowu sucho w mieszkaniu i znowu nawilżacz włączyliśmy, od razu lepiej
cupriak

Post autor: cupriak »

U nas dobrze działa Venta, to bardzo dobra firma od nawilżaczy i oczyszczaczy. Mamy nawilżacz i oczyszczacz w jednym, bardzo dobrze się sprawdza. Powietrze nie dość, że suche jak to przy grzaniu to jeszcze smog wszędzie, moim zdaniem nie ma co się wahać, na zdrowiu nie ma co oszczędzać.
mozajka
Kontakt:

Post autor: mozajka »

U nas w domu alergia i dlatego zdecydowaliśmy sie na zakup oczyszczacza, ale na oxyshop.pl był w promocji model z nawilżaczem to opłacało się dołożyć pieniędzy i kupić takie urządzenie. U nas oczyszczacz ma funkcje odłączania nawilżania więc jak nie jest potrzebne można z tego nie korzystać.
b52.com.pl

Post autor: b52.com.pl »

Przyznam, że mieliśmy u siebie w domu taki nawilżacz i pomógł- polecam przede wszystkim jeżeli mamy katar nawilżacz znacznie pomoże i ułatwi oddychanie dzięki temu iż powietrze nie będzie zbyt suche.
arabika

Post autor: arabika »

Samo nawilżenie powietrza jest dobre, jeżeli niestety mamy za suche powietrze w naszych wnętrzach. Bardzo dobrym rozwiązaniem jest po prostu używanie oczyszczaczy powietrza z dzięki którym bez najmniejszego problemu zmienimy jakość powietrza w naszych pomieszczeniach.
ninja_84

Post autor: ninja_84 »

A polecacie? U mnie jest jakieś suche powietrze i coraz częściej mam suche zatoki.Chętnie bym kupiła coś, aby temu zarazić.
Wszystko co powinienieś wiedzieć o pieniądzach znajdziesz tutaj: http://mojepieniadze.net.pl/
Exi

Post autor: Exi »

Stadler Form ma dobry sprzęt. Z całą pewnością mogę polecić za jakość i skuteczność. mają wiele modeli małe i duże także jest z czego wybierać
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ