Praca w Home.pl?

Dam pracę/szukam pracy oferty.
Urban30

Praca w Home.pl?

Post autor: Urban30 »

Przeglądam sobie jak wygląda proces rekrutacji do (zakładka "kariera"_ i takie mam pytanie: czy ktoś krok po kroku przeszedł ten etap i może podpowiedzieć jak sie NIE zachowywac, żeby nie odpaśc w przedbiegach? Mam kolege który genialnie by sie do home.pl nadawał, ale to taki charakterologicznie dziwny typ, więc chciałbym mu trochę doradzić.

Podpowiecie?
pawel30

Re: Praca w Home.pl?

Post autor: pawel30 »

Jak na typowym procesie rekrutacyjnym w każdej firmie, w Polsce nie ma dobrych rekruterów, a tych którzy to potrafią można policzyć na palcach jednej ręki.
http://www.reflect.pl/katalog_odziez.html]nadruk na koszulkach nadruk reklamowy na odzieży dla twojej firmy oraz produkcja odzieży firmowej.
Aligru

Post autor: Aligru »

Znajomi polecają pracę jako kontroler jakości w zakładach produkcyjnych. Myślę, że jest to satysfakcjonująca praca - ma się realny wpływ na jakość dostarczaną do klientów na rynku.
Edward6

Post autor: Edward6 »

Polecam Ci bardzo dobre konto bankowe banku ING www.ing.pl do pracy się zawsze przyda. Konto które wygywa, zawsze dla Ciebie na Twoją korzyść.
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ