Sklep na prestashop, a skuteczna integracja z hurtowniami

Czyli biznes w sieci internetowej.
Konek

Sklep na prestashop, a skuteczna integracja z hurtowniami

Post autor: Konek »

Cześć!
Chciałbym zapytać Was, czy macie może dla mnie jakieś wskazówki na temat integracji z hurtowniami dropshippingowymi i automatyzacji kolejnych procesów m.in marży i aktualizacji stanów magazynowych? Jak się za to dobrze zabrać, pozdrawiam
EmilCh

Re: Sklep na prestashop, a skuteczna integracja z hurtowniam

Post autor: EmilCh »

Dokładnie duży sklep z rozbudowaną ilością produktów różnych hurtowni, ale też marżami to jednak duże wyzwanie dlatego trzeba szukać rozwiązań żeby to sobie usprawnić. Dlatego też przy prestashop może pomóc Droplo który daje również możliwość dodawania samodzielnie nowych hurtowni, automatyczne aukcje, czy definiowanie narzutów i stanów magazynowych. Dla mnie mega ułatwienie, tym bardziej że teraz zamówień będzie przybywało
RafałSek

Post autor: RafałSek »

W pełni się zgadzam, że automatyzacja to najlepsza z opcji jeśli chcecie realnie rozwijać swój biznes ale też nie zajmować się wszystkim ręcznie, bo przy jednym zamówieniu stracie mnóstwo czasu. Nie mówiąc już o hurtowniach, ustalaniach marży, promocjach itd. Droplo mega ułatwia sprawę, no i nie narażacie się na dużą ilość błędów.
Konek

Post autor: Konek »

Dzięki za wskazówki, na pewno sprawdzę! Oby to było rozwiązanie które nam pomoże, raczej przetestujemy ale liczę że temat jeszcze będzie się rozwijał
Baśka98

Post autor: Baśka98 »

jestem zainteresowana tym tematem jak zintegrować mam sklep na preście postawiony
https://owiskozie.blogspot.com/2021/11/ ... e-dla.html
jak się przeprowadza taką integrację i ile kosztuje?
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ