Szukam chętnych do współpracy z Politechniką Śląską

Wszystkie inne oferty, ogłoszenia. Bez spamu!
anusiek95

Szukam chętnych do współpracy z Politechniką Śląską

Post autor: anusiek95 »

Witam,

Mam do Państwa dosyć nietypowe pytanie, mianowicie chodzi o to, że jestem studentką II roku Logistyki na Politechnice Śląskiej i szukam firmy na podstawie, której mogłabym przygotować projekt - biznes plan na zajęcia z zarządzania przedsiębiorstwem.
Wymagania są takie, że firma musi w większości zajmować się działalnością produkcyjną oraz zatrudnienie musi być większe niż 10 osób i mniejsze niż 250 osób.
Czy znają Państwo jakąś firmę (najlepiej ze śląska), która zgodziłaby się udostępnić dane finansowe z kilku ostatnich lat? Oficjalnie to Politechnika, Wydział Organizacji i Zarządzania zwraca się z prośbą o te dane (stosowny dokument zostanie dostarczony), które oczywiście nie zostaną nigdzie udostępnione, jedyne ja jako osoba przygotowująca pracę i prowadząca zajęcia będziemy miały w nie wgląd.
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ