Szukam wspólnika Hurtownia Odzież Używanej lub odbiorców

Oferty kupna, sprzedaży, dozwolone jest podawanie adresów aukcji internetowych.
OutletHurt

Szukam wspólnika Hurtownia Odzież Używanej lub odbiorców

Post autor: OutletHurt »

Jak w temacie - Szukam wspólnika - Hurtownia Markowej Odzież Używanej lub odbiorców odziezy użwanej sklepów butików itd.

Posiadam towar markowy kilka/kilkanaście ton na magazynie pod Warszawą (wschodnia strona).
Posiadam nieruchomość i bazę klientów (w miarę dużą ale mali klienci).

Szukam kogoś kto ma przede wszystkim odbiorców i to dużych nie po 30kg tylko pól tony i wyżej bo takich małych mam pełno, ale przy tym długo schodzi chcą na rozmiary itd. brakuje rąk do pracy.

Ewentualnie kogoś kto by wjechał na magazyn porządną ekipą i posortował towar wg rozmiarów, poukładał i popakował w paczki (mam listy klientów chętnych po 20-30kg).

Jak masz mocną ekipę, która umie sortować towar też zapraszam :)
Towar w workach pomieszany, poprute itd trzeba odrzucić tylko dobra odziez do sprzedaży i wg rozmiarów popakowac w paczki.

[email protected]
Tarro1234

Re: Szukam wspólnika Hurtownia Odzież Używanej lub odbiorców

Post autor: Tarro1234 »

Może rozważysz tez nawiązanie współpracy z ? Zajmują się profesjonalnym farbowaniem ubrań, mają nowoczesny park maszynowy i wiem, że rzetelnie realizują wszelkie zlecenia. Dzięki tego typu usługom można przygotować ciekawe i kreatywne ubrania  Mysle,że warto się nad tym zastanowić.
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ