Jak odpoczywacie po pracy? Co lubicie robić? Ja najczęściej czytam albo układam puzzle. Nic mnie nie relaksuje tak jak to Tylko jest kilka warunków - książka musi być ciekawa, a puzzle dobre jakościowo ( jak te stąd: ). Inaczej zamiast odpoczywać, tylko się denerwuję i z relaksu nici.
No ja po pracy tv, książka, albo plum nad jakieś jezioro popływać jak jest lato i pogapić się na tafle jak zima: np: jezioro Niesłysz (koło Niesulic), . polecam
Ja po pracy szaleję z moimi zwierzakami, które tylko czekają, aż ktoś rzuci im piłeczkę, albo pozwoli sobie skakać po głowie ;P Oprócz tego buszuję po sieci, zajmuję się też pisaniem opowiadań, rysowaniem, haftowaniem obrazów i robieniem kartek okolicznościowych, a jak się pogoda poprawi to do tych miłych sposobów na wolne popołudnie dojdą jeszcze długie spacery
green, nie zawsze po pracy, ja staram się gotować na sam wieczór obiad na następny dzień, dzięki temu po pracy nie muszę czekać, żeby móc coś zjeść, a między jednymi obowiązkami a drugimi mam czas na przyjemności A zupy cebulowej daaawno już nie jadłam!
Po pracy staram się odpoczywać, ale często jest to również aktywny wypoczynek typu spacer z psem, siłownia, jogging. Poza tym uwielbiam wyłożyć się na kanapie z książką w ręce. To mnie maksymalnie relaksuje.