A po pracy...

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
lwiątko

A po pracy...

Post autor: lwiątko »

Jak odpoczywacie po pracy? Co lubicie robić?
Ja najczęściej czytam albo układam puzzle. Nic mnie nie relaksuje tak jak to :) Tylko jest kilka warunków - książka musi być ciekawa, a puzzle dobre jakościowo ( jak te stąd: ). Inaczej zamiast odpoczywać, tylko się denerwuję i z relaksu nici.
Kocica

Re: A po pracy...

Post autor: Kocica »

No ja po pracy tv, książka, albo plum nad jakieś jezioro popływać jak jest lato i pogapić się na tafle jak zima:
np: jezioro Niesłysz (koło Niesulic), .
polecam
kasiazosia

Post autor: kasiazosia »

Ja po pracy szaleję z moimi zwierzakami, które tylko czekają, aż ktoś rzuci im piłeczkę, albo pozwoli sobie skakać po głowie ;P Oprócz tego buszuję po sieci, zajmuję się też pisaniem opowiadań, rysowaniem, haftowaniem obrazów i robieniem kartek okolicznościowych, a jak się pogoda poprawi to do tych miłych sposobów na wolne popołudnie dojdą jeszcze długie spacery :)
green

Post autor: green »

A po pracy trzeba obiad ugotować :) Sam się nie zrobi, ale na szczęście lubię te zajęcia kuchenne.Dziś na obiad
kasiazosia

Post autor: kasiazosia »

green, nie zawsze po pracy, ja staram się gotować na sam wieczór obiad na następny dzień, dzięki temu po pracy nie muszę czekać, żeby móc coś zjeść, a między jednymi obowiązkami a drugimi mam czas na przyjemności :D A zupy cebulowej daaawno już nie jadłam!
lattemacchiato

Post autor: lattemacchiato »

Po pracy !:) Chodzę na basen, siłownie i fitness. Ostatnio zaczęłam chodzić na ściankę wspinaczkową, którą otworzyli w moim mieście.
apogeum

Post autor: apogeum »

Po pracy lubię podróżować. Jadę w następny weekend do ośrodka . I mam nadzieję dobrze się bawić.
Urban30

Post autor: Urban30 »

Dobrej zabawy :) zdaj relację koniecznie, nue byłem tam jeszcze
kaloszkowa
Kontakt:

Post autor: kaloszkowa »

ja podobnie - po pracy zdecydowanie relaks połączony z troską o kondycję czyli basen sauna itp :)
http://www.pozycjonowanie.ideo.pl/
wiosna

Post autor: wiosna »

Po pracy staram się odpoczywać, ale często jest to również aktywny wypoczynek typu spacer z psem, siłownia, jogging. Poza tym uwielbiam wyłożyć się na kanapie z książką w ręce. To mnie maksymalnie relaksuje.
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ