agencja eventowa

Dział dla zdecydowanych na założenie własnej działalności gospodarczej. Dowiesz się tutaj o wszelkich formalnościach związanych z zarejestrowaniem firmy.
krecik

agencja eventowa

Post autor: krecik »

Czy organizowaliście może wyjazdy integracyjne w swojej firmie przy współpracy z firmą www.powersport.pl ?
malgoska

Re: agencja eventowa

Post autor: malgoska »

Tej firmy nie znam, ale mogę polecić eventy organizowane przez . Dla nich event nie jest tylko eventem. Oni,jako firma szkoleniowa, przed każdym eventem stawiają jakiś rozwojowy cel. Mnie bardzo pomogło chodzenie po rozżarzonych węglach.
kasiazosia

Post autor: kasiazosia »

Nie znam żadnej z firm, o których wspominacie, ale gdybym miała zorganizować imprezę integracyjną, to pewnie zapytałabym o opinie zaprzyjaźnione firmy :-)
lattemacchiato

Post autor: lattemacchiato »

malgoska W czym Ci pomogło chodzenie po tych węglach?:)
pajak

Post autor: pajak »

Moim zdaniem takie imprezy nie mają sensu, strata czasu i pieniędzy. Każdy woli spędzać czas inaczej, nie wszystkich bawią takie imprezy. Lepiej podarować pracownikom premie lub karnety, np. na basen czy siłownię.
krecik

Post autor: krecik »

ja i po węglach chodziłem a i teraz jedziemy na integrację z powersport.pl - dla mnie to wspaniała rzecz. bony to kolejna codziennośc... a tak przynajmniej chwila oderwania się od szarej rzeczywistości :)
studioevents
Kontakt:

Post autor: studioevents »

Witamy Państwa serdecznie, niezmiernie miło jest nam przedstawić swoją firmę .
„Studio Events” , jest niedawno powstałą agencją eventową . Pomimo, iż nie posiadamy tak rozwiniętego portfolio jak nasza konkurencja, zdecydowanie wyróżnia nas „ świeżość umysłu” , a tym samym niesamowita wyobraźnia i pomysły . Nasza oferta jest obszerna, dzięki czemu jesteśmy przekonani , że i Państwu będziemy mogli w jakiś sposób pomóc.

Studio Events szanuje i ceni każdego klienta ,oraz dokłada wszelkich starań by dobrze nas Państwo wspominali i chcieli ponownie skorzystać z naszych usług w przyszłości.
Studio Events
nataliakl

Post autor: nataliakl »

pajak pisze:Moim zdaniem takie imprezy nie mają sensu, strata czasu i pieniędzy. Każdy woli spędzać czas inaczej, nie wszystkich bawią takie imprezy. Lepiej podarować pracownikom premie lub karnety, np. na basen czy siłownię.

A ja się nie zgodzę. Owszem, nie każdy bierze w takim wyjeździe chętnie udział, ale potem się okazuje, że jednak nie było tak źle, a czasami nawet fajnie ;) Zespół powinien być zgrany, czego premie i karnety nie umożliwiają. To jest sposób nagradzania pracowników, a nie integrowania ich.
założenie działalności gospodarczej krosno
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ