aktywny wypoczynek - pomysły

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
Apol

aktywny wypoczynek - pomysły

Post autor: Apol »

Jak lubicie spędzać aktywnie czas w lato?
Kaja88

Re: aktywny wypoczynek - pomysły

Post autor: Kaja88 »

Ja uwielbiam rower. Biorę duży plecak i wyjeżdżam za miasto. A po drodze jakiś piknik i odpoczynek. Wiosną też uwielbiam góry. Wtedy chyba najprzyjemniej się chodzi, bo jest już ciepło, ale z drugiej strony nie tak bardzo jak w lecie.
Rozpoczęcie działalności gospodarczej nie jest takie proste. To tylko mit, sprawdź jak zrobić to w kilku krokach.
fangot

Post autor: fangot »

Niedaleko mnie są spływy kajakarskie, dlatego na rowerach jeździmy tam z żoną, gdy są piękne dni, czasami nawet bierzemy ze sobą namiot.
Apol

Czyli kajaków nie macie swoich, tylko wypożyczacie tak?
dona3

Post autor: dona3 »

Nie istnieje lepszy sposób na aktywny wypoczynek jak jazda na rowerze! Za sprawą Rometa MTB Jolene 26 1 na sportowo spędzam każdą niedzielę! Jeżdżę po lasach, ale i również okolicach co sprawia mi ogromną przyjemność. Słuchawki na uszy i jazda! Rower zakupiłem od dystrybutora produktów firmy Romet i to za mega atrakcyjne pieniądze!
fangot

Trzeba mieć przystosowany samochód do przewozu kajaków, co jest problemowe, więc ja po prostu wynajmuję już na spływie, co jest znacnzie wygodniejsze, bo można pojechać nawet rowerem, jak ma się blisko
Apol

W jakim miejscu są najfajniejsze spływy kajakarskie?
fangot

Mazury są bogate w ciekawe odcinki, idealnie nadające się na spływy, ja głównie wybieram się na te z https://www.splywy.pl/ bo jest spore zróżnicowanie, ale też doskonałą atmosfera.
GimliK

Post autor: GimliK »

Jak szukacie sprzętu do aktywnego wypoczynku to akcesoria turystyczne czy sportowe dostaniecie w https://otosport.pl/ To fajny sklep internetowy, więc szybko i wygodnie zrobicie niezbędne zakupy.
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ