alergia

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
martin

alergia

Post autor: martin »

Stosował ktoś może ? Kolega polecał na pierwsze objawy alergii.. Faktycznie to takie bezpieczne i bezproblemowe w działaniu?
smutaska

Re: alergia

Post autor: smutaska »

Gdy mamy alergię warto mieć w domu dobrej klasy inhalator Ten jest zaopatrzony dodatkowo w dwie maseczki dla dzieci. Można robić inhalację już niemowlakom. Jest prosty w użyciu i łatwy do czyszczenia. A o wysokiej klasie tego sprzętu świadczy to, że kupują go przychodnie, szpitale itp.
pankracy

Post autor: pankracy »

Jak szukasz informacji o wskazaniach i przeciwwskazaniach do testów alergicznych, to polecam zasięgnąć informacji na tej stronce - Alergiczne.info. To bardzo praktyczny serwis z mnóstwem informacji na temat testów, diagnostyki, leczenia alergii etc. Polecam!
Mateusz77

Post autor: Mateusz77 »

Z tego co słyszanym to skuteczne jest wyczyszczenie powietrza w mieszkaniu od alergenów. Do tego używany jest , który usuwa alergeny. Moze spróbuj dowidzieć się czegoś na ten temat.
ekspertdddd
Kontakt:

Post autor: ekspertdddd »

Z tego co mi wiadomo, to działa ten sposób :)

https://feelthegame.pl/
Mateusz77

Post autor: Mateusz77 »

Ciekawy artykuł na ten temat znalazłem na . Są tam tez przykłady małych ozonatorów do użytku domowego.
Oliwia.eM

Post autor: Oliwia.eM »

Też jestem za oczyszczeniem powietrza, bo sama się przekonałam jakie rezultaty to przynosi :) U mnie pracuje oczyszczacz Camry CR 7960. Ma trzy wymienne filtry, w tym HEPA, i jonizator. Komfort życia zdecydowanie wzrasta :) Dobre też jest to, że ma timer, więc nie trzeba pamiętać o wyłączaniu urządzenia.
ada32

Post autor: ada32 »

Oczyszczacz to świetne rozwiązanie jeśli mamy alergię. Sama mam alergię na kurz i po krótkim czasie stosowania zauważyłam, że objawy się zmniejszyły. Natrafiłam na okazję cenową na i dzięki temu sporo zaoszczędziłam.
dona3

Post autor: dona3 »

Najlepszy sposób na pokonanie alergii to skorzystanie z pomocy specjalisty. Ja zdecydowałem się na wizytę Centrum Medycznym www.centrummedyczne.com.pl , gdzie moja dolegliwość została wyleczona. Za sprawa kompleksowego i fachowego wsparcia z ich strony mogłem liczyć na wyeliminowanie alergii na pyłki. Moje życie tym sposobem stało się znacznie prostsze. :)
cyryl18

Post autor: cyryl18 »

Aby rozpocząć walkę z alergią, zostałem poddany specjalistycznym badaniom w krakowskim Alergo-Med https://alergomed.com.pl/ Tam zostały przeprowadzone odpowiednie testy alergologiczne oraz badania. Na miejscu mogłem liczyć na cytologiczne badania nosa, błony śluzowej i gardła. Nie ukrywam, wybór ten okazał się strzałem w 10. A co najważniejsze, badania diagnostyczne zostały wykonane niezwykle fachowo.
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ