Apteka dla seniora

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
Mona

Apteka dla seniora

Post autor: Mona »

Jaką aptekę polecacie dla seniora? Robiliście jakieś porównanie cen leków? Obecnie tak wszystko poszło w górę, że trzeba się zastanawiać co kupić, a czego można się jeszcze obejść.
agatamarko

Re: Apteka dla seniora

Post autor: agatamarko »

zdecydowanie polecam DOZ, u nich ceny są bez zmian, więc portfel może trochę odetchnąć, cała moja rodzina tam kupuje
luiza

Post autor: luiza »

No coś w tym jest, wszędzie ceny wszystkiego rosną, ale jakoś w dozie co miesiąc kupuje swoje leki i suplementy i nie zauważyłam podwyżek
Pawełdyg

Post autor: Pawełdyg »

Na pewno betulina jest dobrym suplementem https://sklep.ziolowawyspa.pl/product/z ... etulinowa/ Warto wziąć pod uwagę, poczytać i skorzystać z dobrodziejstwa natury
krystynaaa

Post autor: krystynaaa »

Czasem niestety mogą się skończyć najpotrzebniejsze leki. Ogólnie widziałam, że na stronie https://memedic.pl/ można bardzo szybko wykupić usługę na e-receptę i już w ciągu pięciu minut ją otrzymać co jest też dużym plusem
krystynaaa

Post autor: krystynaaa »

A co powiecie na takie rozwiązanie jak witamina d funkcje w organizmie ? Według mnie odpowiednia suplementacja jest bardzo ważna. Dzięki temu na pewno poczujecie się lepiej, więc może warto zdecydować się na taką opcję? Jak sądzicie?
agatamarko

Post autor: agatamarko »

cały czas mi się wydaje, że DOZ ma najtaniej, regularnie tam kupuję, jestem zadowolona i z cen i z asortymentu
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ