Aranżacja kuchni

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
Mercus

Aranżacja kuchni

Post autor: Mercus »

Co sądzicie o takiej kuchni... otóż moje ostatnie odkrycie to tak wykończona kuchnia link zawsze podobały mi się kuchnie minimalistyczne, ale ta wygląda naprawdę świetnie. Zamierzam od przyszłego miesiąca ruszyć z generalnym remontem mieszkania, jednak nie mam jeszcze koncepcji co do aranżacji kuchni. Z jednej strony jak już wspomniałe podoba mi się taka kuchnia jak na zdjęciu, z drugiej zaś obawiam się, czy nie będzie zbyt surowo, wręcz szpitalnie... Ktoś z Was mam może taka kuchnie i może powiedzieć, jak ona wygląda w rzeczywistości? Czy jeszcze raz by się zdecydował na takie rozwiązanie?
balladyna

Re: Aranżacja kuchni

Post autor: balladyna »

Myślę, że też przyda Ci się taki poradnik: http://www.budujesz.pl/wiadomosc/jak-wy ... lepszy/35/
beata22

Post autor: beata22 »

Bardzo lubię minimalizm. Nie cierpię jak mi się wala po domu za dużo sprzętów. Teraz wymieniam lodówkę www.mixmedia.pl/lodowka-do-zabudowy-sie ... 0,id-21983 i praktycznie wszystko inne też mam pod zabudowę. Musi być wszystko pochowane. Takie małe zboczenie :)
irena199

Post autor: irena199 »

Moim marzenim od dawna jest lodówka SMEG . Wyglądają super. Niestety na razie to mam za małą kuchnię :(
Celem każdej gry jest wygrana. Jeśli nie zależy ci na wygranej, bez sensu jest walczyć.
oksana
Kontakt:

Post autor: oksana »

A może macie jakieś ciekawe propozycje dotyczące aranżacji łazienki? Sama znalazłam kilka inspiracji: http://www.veronique.pl/nietypowe-akces ... -znasz-je/ <-- bardzo spodobały mi się niektóre rzeczy, które oferuje ta firma :) Kolorystyka i rozwiązania też na plus!
Qarli

Post autor: Qarli »

Możecie polecić jakieś meble do nowoczesnego salonu?
Pragnienie śmierci i obawa przed życiem nie jest bynajmniej rzeczą godną — największą chwałą jest natomiast stawić czoło grożącym nieszczęściom.
tomanek

Post autor: tomanek »

Z tego co widzę to w kuchnie jest więc idziecie w nowoczesny styl, tak?
elwira89

Post autor: elwira89 »

Mnie od zawsze marzyła się kuchnia połączona z salonem i koniecznie żeby była w jasnych kolorach.
Diana21

Post autor: Diana21 »

Kuchnia połączona z salonem to nie moja bajka. Mnie bardzo podobają się wyspy w kuchniach;)
Jeśli człowiek ma dość pieniędzy, trudno mu w ogóle popełnić jakieś przestępstwo. Zdarzają mu się tylko zabawne, drobne niezręczności. -TP
valentyn

Post autor: valentyn »

Myślę, że podczas remontu przydadzą Ci się też takie wskazówki: http://www.morele.net/wiadomosc/jak-wyb ... warto/829/
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ