Co sądzicie o takiej kuchni... otóż moje ostatnie odkrycie to tak wykończona kuchnia link zawsze podobały mi się kuchnie minimalistyczne, ale ta wygląda naprawdę świetnie. Zamierzam od przyszłego miesiąca ruszyć z generalnym remontem mieszkania, jednak nie mam jeszcze koncepcji co do aranżacji kuchni. Z jednej strony jak już wspomniałe podoba mi się taka kuchnia jak na zdjęciu, z drugiej zaś obawiam się, czy nie będzie zbyt surowo, wręcz szpitalnie... Ktoś z Was mam może taka kuchnie i może powiedzieć, jak ona wygląda w rzeczywistości? Czy jeszcze raz by się zdecydował na takie rozwiązanie?
Bardzo lubię minimalizm. Nie cierpię jak mi się wala po domu za dużo sprzętów. Teraz wymieniam lodówkę www.mixmedia.pl/lodowka-do-zabudowy-sie ... 0,id-21983 i praktycznie wszystko inne też mam pod zabudowę. Musi być wszystko pochowane. Takie małe zboczenie
A może macie jakieś ciekawe propozycje dotyczące aranżacji łazienki? Sama znalazłam kilka inspiracji: http://www.veronique.pl/nietypowe-akces ... -znasz-je/ <-- bardzo spodobały mi się niektóre rzeczy, które oferuje ta firma Kolorystyka i rozwiązania też na plus!