Aranżacja mieszkania

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
leoonarrd21
Kontakt:

Aranżacja mieszkania

Post autor: leoonarrd21 »

Masz problem z aranżacją swojego mieszkania i nie wiesz co zrobić aby wyglądało ciekawie, może pomogą Ci ? To bardzo ciekawe rozwiązanie, które sprawia, że mieszkanie zostaje zupełnie odmienione a do tego jego przestrzeń optycznie się powiększa.
znawca

Re: Aranżacja mieszkania

Post autor: znawca »

A ja się raczej zastanawiam nad podłogą. Czytałam ostatnio na blogach, że całkiem modne są znowu dywany na podłogach. Oczywiście mam na myśli nowoczesne modele, takie jak dostępne na stronie . Co myślicie o takich dywanach?
ninja_84

Re: Aranżacja mieszkania

Post autor: ninja_84 »

Mi się zawsze podobała i moje marzenie się spełniło. Namówiłam męża na remont i już lada chwila będę miała nowe, ciepłe i przytulne wnętrze, o którym zawsze marzyłam. Jeszcze tylko sam remont, sprzątanie i gotowe :P
Wszystko co powinienieś wiedzieć o pieniądzach znajdziesz tutaj: http://mojepieniadze.net.pl/
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ