Art-Pak - artykuły dla biura

W tym miejscu możesz napisać o swojej firmie, oraz podać adres firmowej strony www.
mareczek

Art-Pak - artykuły dla biura

Post autor: mareczek »

Art-Pak oferuje wysokiej jakości i tanie artykuły dla domu takie jak segregatory, czy też baterie duracel.

Zapraszamy na
Urban30

Re: Art-Pak - artykuły dla biura

Post autor: Urban30 »

A chyba kupowałem kiedyś u was segregator:) Fajna obsługa z tego co kojarzę.
Polecam też - dużo rzeczy pod kątem biura można dostać, więc polecę.
22nika28

Post autor: 22nika28 »

Oj tak, polecam http://www.art-pak.pl/. Zamawiałam w tej firmie etykiety samoprzylepne i avery.
Przyszły takie jak chciałam. Fajne ceny, solidnie i wg mnie szybko bo inne firmy troszkę dłuższy czas realizacji mi podawały.
Arek32

Post autor: Arek32 »

Moim zdaniem bardzo bogaty wybór artykułów biurowych można znaleźć w ofercie Biurwa. Przy tym wachlarz dostępnych tam produktów jest naprawdę szeroki, zaczynając od takiego sprzętu biurowego jak drukarka etykiet , a kończąc na spinaczach i papierze, przy czym ceny są według mnie nader przystępne.
Ferok21

Post autor: Ferok21 »

Jeśli chodzi o materiały dla biura, a w szczególności segregatory z firmowym nadrukiem to warto sobie zerknąć na - korzystałem już z nich kilkukrotnie i polecam, super jakość i dobra cena segregatorów. Terminy realizacji szybkie.
Karlotta

Post autor: Karlotta »

Akurat nie znam tej firmy. Ostatnio zamawiam takie artykuły do biura ze sklepu internetowego https://www.biurodrukserwis.com.pl/ . Szybko kompletują zamówienia, a poza tym mają naprawdę dobre ceny, nie wychodzi to jakoś masakrycznie dużo.
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ