autko dla kobitki

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
karla

autko dla kobitki

Post autor: karla »

szukam nowego fajnego samochodu którym głownie będę się poruszać po mieście, także służbowo więc raczej to ma być porządne i ciekawe auto i nie za drogie, budżet to max 60tys
Pawełdyg

Re: autko dla kobitki

Post autor: Pawełdyg »

hmmm... tak mi przychodzi do głowy peugeot 2008... on jest bardzo fajnym rozwiązaniem. Jest większy trochę więc dobry na trasy ale też w mieście dobrze się sprawdzi. Więc zarówno jako auto miejsce czy służbowe to by ci dobrze służył
qbis88

Post autor: qbis88 »

Może skoda fabia? Auto w przystępnej cenie, bardzo niska awaryjność, dość oszczędne, dobra blacha, nie rdzewieje. Miałem swoją fabią nawet 2 stłuczki i poza kilkoma rysami praktycznie nic. Jeżdżę już 6 lat i jak do tej pory absolutnie nic się nie popsuło. Auto sprawdza się i na mieście i w trasie.
leila

Post autor: leila »

ja kupiłam Minia Pacemana w warszawskiej Bawaria Motors Mini na Czerniakowskiej, super salon warty polecenia.Tak mili sprzedawcy, szczególnie . Pani Marta, fajna babeczka, wyjaśniła mi co i jak i zdecydowałam się na zakup Pacemana. Autko jak dla mnie super, lekko się prowadzi, fajnie trzyma się drogi i wbrew pozorom ma pojemny bagaznik http://www.bawariamotors.mini.com.pl/
tymanski

Post autor: tymanski »

toyota yaris jest spoko :) niewielkie auto, łatwo się parkuje i ładnie wygląda :) tym bardziej że teraz w salonie Carolina Toyota na Woli w Warszawie jest wyprzedaż rocznika 2017, więc nówkę sztukę można kupić za niezłe pieniądze. Najlepiej to po prostu umowić się u nich na jazde próbną i wypróbować samochód
Morrissa

Post autor: Morrissa »

Możesz zajrzeć tutaj http://www.krotoskicichyczestochowa.pl/ - może coś wpadnie Ci w oko
dona3

Post autor: dona3 »

tymanski pisze:toyota yaris jest spoko :) niewielkie auto, łatwo się parkuje i ładnie wygląda :) tym bardziej że teraz w salonie Carolina Toyota na Woli w Warszawie jest wyprzedaż rocznika 2017, więc nówkę sztukę można kupić za niezłe pieniądze. Najlepiej to po prostu umowić się u nich na jazde próbną i wypróbować samochód

Zgadzam się, zdecydowanie Toyota Yaris! Dopiero co zakupiliśmy tego typu samochód dla mojej narzeczonej z wrocławskiego . Samochód prezentuje się niezwykle atrakcyjnie i porządnie, a co najważniejsze ma mały przebieg i porządny stan techniczny. Nie wyobraża sobie ona poruszania się mieście bez tego pojazdu!
aniaola37

Post autor: aniaola37 »

Ja jeżdżę focusem z https://www.ursyncar.pl/h/samochody_dostawcze od jakichś 7 lat i bardzo fajnie się sprawuje. U mechanika bywam tylko raz w roku jak jadę na przegląd, a tak to tylko zmieniam płyny. Więc naprawdę, jak ktoś chce coś fajnego dla kobiety to polecam właśnie to auto
qeri

Post autor: qeri »

Aktualnie jeszcze do końca tego miesiąca jest toyota wyprzedaż więc można się załapać na tańszą yaris lub aygo. Polecam zajrzeć, póki jeszcze to trwa ;)
michalkowak

Post autor: michalkowak »

w tym budżecie to na pewno znadzijesz cos fajnego, ja też szukam, ale tak do 25 tys
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ