AZS

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
martin

AZS

Post autor: martin »

Jak radzić sobie z atopowym zapaleniem skóry u dzieci? Nasze maleństwo ma zdiagnozowaną tą chorobę. Zgłębiłem temat i dowiedziałem się sporo na ten temat dzięki stronie . Macie jakieś sprawdzone kosmetyki, proszki do prania itp?
kraincc44a

Re: AZS

Post autor: kraincc44a »

najlepiej udać sie z tym do lekarza i nic nie robić na włąsną rękę
Go to my website
julka00

Post autor: julka00 »

https://allergoff.pl/allergoff-atopy-emulsja/ - wejdź sobie na tą stronkę. Emulsja jest naprawdę świetna, można używać jej jako żel pod prysznic albo do kąpieli w wannie. Naprawdę przynosi ulgę. Produkty allergoff mają bardzo wysokiej jakości skład, nie zawierają parafiny, parabenów, surowców ropopochodnych, substancji zapachowych, barwników. W składzie są m.in. prebiotyki które wspomagają rozwój fizjologicznej flory bakteryjnej skóry czy też defensil plus, który chroni uszkodzoną barierę skórną, łagodzi uczucie podrażnienia, suchości i świądu skóry.
LudwikB

Post autor: LudwikB »

Przy AZS pomaga tez dieta, poczytajcie sobie o tym. Mi też jest lepiej odkąd rzuciłem mięso i pszenicę
kijanka30

Post autor: kijanka30 »

Dieta może i tak, ale tylko wtedy, gdy wiesz co ci szkodzi i uczula. A do skóry atopowej najlepszy jest Dermaveel. Kilka razy dziennie smarowanie i skóra mega szybko się goi i nie swędzi.
Stella

Post autor: Stella »

Ja przy AZS stosuje emolienty z exomega control. Do mycia jak i smarowania ciała. Bardzo dobrze sprawdza się olejek z rej serii bo nie dość, że nawilża i koi sucha skórę to jeszcze zmniejsza uczucie swędzenia i podrażnienia. Uwielbiam go
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ