badania prenatalne

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
samotna

badania prenatalne

Post autor: samotna »

W połowie tego roku zostanę szczęśliwą mamą. Ale mój wiek trochę spędza mi sen z oczu i dlatego szukam lekarza w Warszawie który wykona badania prenatalne. A pytanie do kobiet, które je robiły - kiedy najlepiej je robić i czy wystarczy raz w ciągu trwania ciąży?
Wojtek J

Re: badania prenatalne

Post autor: Wojtek J »

moja zona robila kolo 20 tygodnia jakos
beata22

Post autor: beata22 »

a badania prenatalne w Warszawie robiłam tu http://psnnpr.pl
djmarry

Post autor: djmarry »

Jeśli jesteś w gronie osób zagrożonych, czyli w twoim przypadku pewnie chodzi o wiek, to w takim razie lepiej żebyś zrobiła 3 takie badania prenatalne. Pierwsze badanie wykonuje się w 11 tygodniu ciąży. Ja mogłabym tylko ci doradzić panią doktor Rozmus-Warcholińską, która przyjmuje w Częstochowie w co najmniej dwóch klinikach. Jedna to św. Łukasza a druga to Gyncentrum, gdzie pewnie szybciej się dostaniesz.
Calzedonia

Post autor: Calzedonia »

To się tyczy nie tylko kobiet zagrożonych, także każda inna kobieta może wykonać badania prenatalne. Oczywiście poniżej 35 roku już trzeba płacić za takie badania, ale uważam ze warto. Ja też robiłam u pani doktor Rozmus-Warcholińskiej USG prenatalne, w Katowicach.
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ