Na tej stronie możesz znaleźć tanie - sama na początku kwietnia zamierzam polecieć do tego miasta. Bilety mam już zakupione i udało mi się znaleźć je w naprawdę dobrych cenach - właśnie dzięki takim wyszukiwarkom. Moim zdaniem jest to bardzo wygodne ponieważ dane połączenie obsługuje wiele różnych linii i oferują całkiem inne ceny, nawet jeśli chodzi o jeden dzień. Pozdrawiam.
Lecąc do londynu warto zaopatrzyć się w międzynarodową kartę SIM z Z tego co wiem dzięki tej karcie można rozmawiać za granicą płacąc jak za połączenia lokalne. Można mieć na niej osiem zagranicznych numerów co ułatwia podróżowanie np. w celach służbowych i znacznie zmniejsza rachunki. Ja mam zamiar kupić tą kartę dla swoich pracowników bo ceny roamingu oferowane przez Polskich operatorów nie są zbyt zachęcające.
Jeśli są wśród Was osoby, które boją się latać to dobrą opcją będzie przejazd do Anglii busem. Znalazłam ostatnio stronę firmy, która się tym zajmuje profesjonalnie: . Zajmie trochę więcej czasu niż samolot ale bezpiecznie dojedziecie na miejsce.
Dawno temu usłyszałem, że promocyjne ceny lotu związane są ze sporym prawdopodobieństwem, iż zostanie on odwołany. Jednakże, warto mieć z tyłu głowy, iż pieniądze z odwołanego lotu można odzyskać. Kiedyś spotkała mnie podobna sytuacja i za namową znajomego postanowiłem skorzystać z usług AirCashBack . Zajęli się oni prowadzeniem mojej sprawy w czasie procesu likwidacji szkody. Cała papierkowa robota leżała w ich rękach, sprawa została wygrana dlatego pobrali jedyne 25% prowizji.