Biznes ecommerce i płatności ratalne dla sklepu

Czyli biznes w sieci internetowej.
EmilCh

Biznes ecommerce i płatności ratalne dla sklepu

Post autor: EmilCh »

Witam!
Szukam dobrego systemu płatności ratalnej dla sklepu online, tylko nie wiem na jakie rozwiązanie postawić. Mogę liczyć na Waszą pomoc? Zależy mi przede wszystkim już na sprawdzonych rozwiązaniach o dobrych opiniach :)
RafałSek

Re: Biznes ecommerce i płatności ratalne dla sklepu

Post autor: RafałSek »

W mojej ocenie jak najbardziej warto tutaj zwrócić więcej uwagi na rozwiązania z oferty iPłatności https://iplatnosci.pl/ ze względu na profesjonalizm obsługi i jednocześnie bardzo dobre oferty cenowe. Ogólnie jesteśmy pozytywnie zaskoczeni tą opcją, bo dla nas to większa szansa na dużo lepszą sprzedaż naszych produktów dla klientów prywatnych i biznesowych z opcją rozłożenia na raty i też opcji leasingu.
MaciejK

Post autor: MaciejK »

Według mnie jak najbardziej warto poświęcić więcej uwagi właśnie na poszukiwania rozwiązań korzystnych dla naszych klientów indywidualnych, jak i biznesowych. W naszym przypadku wybór ostateczny padł na iPłatności to bardzo wygodne rozwiązanie również z opcją leasingu dla firm. Do tej pory stale rośnie nam ilość klientów, którzy z tej opcji po prostu korzystają. Pozdrawiam serdecznie!
EmilCh

Post autor: EmilCh »

Dobrze wiedzieć to zaraz sobie zerknę i zobaczymy co w takim razie również wyjdzie i u nas.
Kis

Post autor: Kis »

Dokładnie, warto wybrać jak najlepszy system płatności ratalnej, który zapewnia przede wszystkim wiele możliwości i pozwala skutecznie rozwijać biznes, a przede wszystkim sprzedaż. Dlatego w mojej ocenie jak najbardziej należy wychodzić także w takich opcjach na przeciw swoich klientów, tym bardziej że nie jest to kosztowne i w pełni bezpieczne dla klientów. Dlatego skontaktujcie się z asystentem od systemu iPłatności, na pewno wszystko wyjaśnią. Do tego pomagają we wdrożeniu systemu i na pewno ogromnym plusem jest to, że nie ponosimy za to żadnych kosztów.
psikus

Post autor: psikus »

W działalności e-commerce baaardzo istotną rolę odgrywa praca magazynu. I tutaj nie da się ukryć, że nie obejdzie się bez obsługi chociaz niewielkiego magazynu, który będzie wydawal zamówienia kurierowi do wysyłki. Tutaj można sobie poczytac o systemie pakowania paczek z wykorzystaniem folii bąbelkowej w firmach działających online pod katem sprzedaży https://pakolandia.pl/
karla

Post autor: karla »

Jest jeszcze jednak ciekawa opcja, to H-OUR Store czyli pierwsza w Polsce aplikacja, w której wynajmiesz sklep na godziny. Można taki sklep wynając w m1 w Poznaniu. Co myślicie o tej możliwości zaprezentowania swoich produktów szerszemu odbiorcy?
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ