Planuję założyć dość duży biznes i będę potrzebowała dobrych regałów do magazynu. Czy ktoś z was może mi polecić jakiegoś profesjonalnego ? Cena nie gra roli, lubię płacić za rzeczy, które są tego warte.
Ja z kolei znalazłam bardzo fajny sposób na biznes i zarabianie pieniędzy. Kupilam mieszkanie w stanie deweloperskim w nadmorskiej miejscowości Rowy. Jest to dokładnie apartament Lubicz znajdujący się w pięknej lokalizacji niedaleko morza. Mam zamiar wykończyć to mieszkanie i zacząć na nim zarabiac poprzez wynajem. Latem do Rowów przyjeżdża mnóstwo turystów, zatem popyt na wynajem jest ogromny.
Najlepsza cukiernia katowice http://www.lajkonik-pik.pl - Producent ciast, ciastek, pączków i tortów.
Ja wynajmuję mieszkania w Krakowie. Myślę, że to świetna inwestycja na długie lata, ale oczywiście zakup mieszkania i wybór odpowiedniej oferty nie pozostawiam przypadkowi. Korzystam z biura nieruchomości Abc Dom, które znając rynek i moje plany wyszukuje odpowiednią ofertę. Dzięki temu wiem, że warunki mieszkaniowe pokrywają się z wymaganiami wynajmujących.
Na pewno warto się zastanowić nad sprzedażą sprzętu i akcesoriów do branży cnc ponieważ owa branża rozwija się bardzo dynamicznie i jest w niej bardzo duży potencjał.
Ja osobiscie prowadze biznes usługowy - szkolenia dla firm, szkolenia HR (), generalnie warsztaty handlowe, menedzerskie, biznesowe. Chętnie doradze - jak cos to pytaj konkretnie.
A ja zdecydowałem na na prowadzenie całorocznych domków holenderskich na wynajem, lokalizacja nad jeziorem. Trzeba zainwestowac na poczatku konkretną sumka, zwłaszcza jezeli nie posiada sie wolnej ziemi. Później sie zwraca
Witam wszystkich bardzo serdecznie Poszukuję właśnie w tym momencie jakiejś sprawdzonej firmy, która zajmuje się wieszaniem wszelkiego rodzaju banerów i reklam. Chodzi oczywiście o przeróżnego rodzaju prace na wysokości... Mieszkam na terenie Katowic i właśnie w Katowicach usługa powinna zostać wykonana... Macie w tym obszarze jakieś doświadczenie i dalibyście radę mi coś sprawdzonego polecić? Ja się właśnie zastanawiam, czy na przykład tego typu oferty są warte uwagi http://zwyzki-radlift.pl/ Z tego co popytałem znajomych, to polecali mi właśnie tę firmę... Co o tym sądzicie? Z góry wielkie dzięki za wszelkiego rodzaju porady i sugestie, przydadzą mi się z całą pewnością
Na wsi każdy może być dobry. Tam nie ma żadnych pokus do zwalczania.
oskan4915 pisze:Na pewno warto się zastanowić nad sprzedażą sprzętu i akcesoriów do branży cnc ponieważ owa branża rozwija się bardzo dynamicznie i jest w niej bardzo duży potencjał.
Masz rację. Warto też świadczyć usługi z wykorzystaniem takich maszyn i generalnie usługi dotyczące narzędzi do cnc. Są firmy jak ta , które wykonują remonty czy modernizacje takiego sprzętu. I to działa.
Każdy biznes, czy mały czy duży lub średni potrzebuje jak ryba wody reklamy. Dobrym pomysłem jest inwestycja w takim przypadku w np. gadżety reklamowe - tak się składa, że tymi sprawami zajmujemy się od lat i chętnie pomożemy w sprofilowaniu gadżetów pod każdy biznes.
Żaden biznes nie utrzyma się bez reklamy. jeżeli chcesz ją dobrze przeprowadzić, to agencja interaktywna https://solv.pl będzie dla Ciebie idealnym wyborem.