Biznesowa deprecha...?

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
Kocica

Biznesowa deprecha...?

Post autor: Kocica »

Biznesowa deprecha - myślę, że taką przejściową, to pewnie miała większość z nas, ale czy wśród klikających na tym forum osób ktoś cierpiał, lub cierpi na zdiagnozowaną depresję?

Może trochę poważniejszej rozmowy w tym temacie?
Jakiś (lista), porady dla tych, którym nadmiar pracy odbija się negatywnie na życiu codziennym itd?
kaloszkowa
Kontakt:

Re: Biznesowa deprecha...?

Post autor: kaloszkowa »

przede wszystkim jak to mówi moja koleżanka - psycholog - bardzo wielu ludzi na depresję cierpi, choć nie zdiagnozowaną, bo po prostu nie udają się po diagnozę i specjalistyczną pomoc do lekarza. ja mam - może nie depresję - ale poważne kryzysy i zwątpienia biznesowe, które przypadają na typowo depresyjny czas czyli okres jesień-zima. w tych miesiącach jedyne na co mam ochotę to leżeć całymi dniami w ciepłym łóżku. nie mówiąc już o opuszczeniu domu czy wyjściu do pracy.
http://www.pozycjonowanie.ideo.pl/
Kocica

Post autor: Kocica »

kaloszkowa - załóżmy jakiś team :) heh.. będzie "weselej"
marioman

Post autor: marioman »

Na tym forum panuje przyjazna atmosfera i dlatego po zalogowaniu nawet najostrzejsza depresja znika.
meble szkolne - podłogi poznań
Marcelinak

Post autor: Marcelinak »

Jeżeli depresja zdiagnozowana to raczej psycholog, lecz wsparcie rodziny i znajomych jest bardzo ważne.
Seminarium Warszawa | Praca trener
Adam_Smo

Post autor: Adam_Smo »

marioman pisze:Na tym forum panuje przyjazna atmosfera i dlatego po zalogowaniu nawet najostrzejsza depresja znika.
Haha, dokładnie , sekcja Wolne tematy oraz dowcipy to sposób na każdą deprechę! :)
Rozwój osobisty
Trener szkolenia
kaloszkowa
Kontakt:

Post autor: kaloszkowa »

kocica - ja bym proponowała robienie interesów z łóżka ale biznes łóżkowy kojarzy się niestety nie tak jakby to było pożądane :D
http://www.pozycjonowanie.ideo.pl/
Felicja

Post autor: Felicja »

A może nie deprecha, ale zmęczenie, znużenie. Wtedy odpoczynek porządny się przydaje, tylko jak sobie zafundować trochę luzu kiedy przeciez trzeba zarabiać.
Marcelinak

Post autor: Marcelinak »

biznes w łóżku, sekunda i ja i mój laptop zapodzialibyśmy się w czasoprzestrzeni snu :D
Seminarium Warszawa | Praca trener
bizz

Post autor: bizz »

Na udało mi się znaleźć interesującą ofertę jeśli chodzi o usługi odśnieżania w Warszawie. Myślę, że ta oferta wielu z was może zaciekawić, więc warto gdzieś zapisać sobie namiary na tę firmę.
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ