Blizny po trądziku - jak usunąć

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
bizon

Blizny po trądziku - jak usunąć

Post autor: bizon »

Co robicie z bliznami po trądziku? To jedno z moich największych zmartwień obecnie... Niestety moja buzia nie jest gładka, a chciałabym, aby znowu taka była. Robiliście kiedyś laserowe usuwanie blizn? Słyszałam, że w Vici Clinic w Krakowie robią taki zabieg i zastanawiam się, czy nie skorzystać.
studentka

Re: Blizny po trądziku - jak usunąć

Post autor: studentka »

Ja bym radziła spróbować laserem, bo słyszałam, że można osiągnąć bardzo dobry efekt. Moja koleżanka chodziła właśnie do Vici Clinic w Krakowie i wystarczyły 3 zabiegi by jej skóra teraz wyglądała dobrze. Jest to proces długotrwały, bo skóra między zabiegami musi się wygoić. Ale warto się przemęczyć :)
Nagadzo

Re: Blizny po trądziku - jak usunąć

Post autor: Nagadzo »

Pojęcia nie mam, przyznam szczerze. Wiem tylko, jak ukryć trądzik makijażem http://www.drogapozdrowie.pl/Czy_makija ... 15067.html Może blizny również w ten sposób ukryj?
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ