bóle podbrzusza - czy to groźne?

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
mattca1989
Kontakt:

bóle podbrzusza - czy to groźne?

Post autor: mattca1989 »

Witam Wszystkich,od jakiegoś czasu miewam ostre,mocne,ale krótkie bóle podbrzusza. Okres spóźnia mi się już miesiąc,jednak sprawdziłam już testem,że w ciązy nie jestem. Dodam,że 2 lata temu miałam zanik okresu na 6 miesięcy,przebyłam też ostre zapalenie przydatków oraz miewałam torbiele. Za każdym razem dostawałam leki na wywołanie oraz lekarz mi wciskał tab.antykoncepcyjne bo to ureguluje sprawę. Miałam badania w kierunku tarczycy,ale nic nie wykazały.. Bóle i zaniki powtarzają się co któryś cykl.. Czy ktoś miał może podobne objawy i postawiono mu lepszą diagnozę niż mnie?? Będe wdzięczna za pomoc..
Kemp

Re: bóle podbrzusza - czy to groźne?

Post autor: Kemp »

Ja bym na Twoim miejscu zerknęła na . I nie lekceważ tego. Z takim bólem nie ma żartów.
karla

Post autor: karla »

Z takimi dolegliwościami zawsze powinno się iść do lekarza, ja też miałam bolesne miesiączki ale lekarz dobrał odpowiednie leki a potem zamienił na moją prośbę na antykoncepcję hormonalną bo nie mam co do niej przeciwwskazań a może w moim przypadku tylko pomóc. Biorę tabletki Belara od kilku miesięcy i już zdążyłam zapomnieć o bólu i obfitym krwawieniu.
robinrojek

Post autor: robinrojek »

A u mnie takie bóle to był tylko początek.. Później pojawił się problem z nietrzymanie moczu. Kupiłem , ale to doraźne rozwiązanie dlatego po weekendzie idę do lekarza. Chcę pozbyć się jak najszybciej tego problemu.
dunin

Post autor: dunin »

To też można przecież leczyć
Urnveston

Post autor: Urnveston »

Na takie bóle chyba całkiem dobrze działa właśnie nospa. Jeśli chcesz ja kupić szybko i bez wychodzenia z domu polecam Ci ta aptekę https://www.zaufane-apteki.pl/ . To internetowa apteka z dostawą do domu i bardzo korzystnymi cenami!
RobKurc

Post autor: RobKurc »

prawa dolna część brzucha pod pępkiem - to miejsce wyrostka, pamiętaj zawsze o tym :)
Timberland sklep
martin

Post autor: martin »

Może wybierz się do innego lekarza, jeżeli problem się powtarza i to leczenie Ci nie pomaga. Mojej dziewczynie na takie bóle pomaga zwykle nospa, rezerwuje sobie zwykle wersję max przez tę stronę , odbiera albo ja jej odbieram i po sprawie. Ale żadnych problemów z okresem z tego co mi wiadomo nie ma.
danny4231

Post autor: danny4231 »

Może rozejrzyj się za odpowiednimi lekami, które złagodziłyby ból? Powinnaś przejrzeć ofertę apteki, która dysponuje sporym wyborem. Zawsze, gdy trapią mnie problemy zdrowotne to kieruje się do . Szeroka gama leków, ziół, witamin i akcesoriów leczniczych pozwala mi na błyskawiczny powrót do zdrowia. I to po super cenie :)
cyryl18

Post autor: cyryl18 »

Tego typu ból może mieć podłoże neurologiczne. Jak na mój gust to powinieneś udać się do specjalisty, który rozjaśni przed Tobą wszelkie wątpliwości. Pamiętaj, że zdrowie jest najważniejsze. Gdy wybrałem się do Janusza Miętkiewicza to uzyskałem wszelkie wsparcie, poradę , dzięki którym wiedziałem jak wyeliminować ból a także co jest jego przyczyną.
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ