budowa dystrybutorów paliwa

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
bandhu

budowa dystrybutorów paliwa

Post autor: bandhu »

Jak to jest zrobione, że jak się komuś "zapomni" wyjąć pistolet - a internet jest pełen takich filmików - to nie dochodzi do żadnego wycieku? Ale z drugiej strony zdarza się, że po odłożeniu pistoletu na miejsce kolejnemu kierowcy na stacji trochę paliwa się uleje z samej końcówki?
Podejrzewam, że to kwestia zamocowania czegoś na wewnętrznym końcu węża. Tylko nie bardzo wiem, co by to mogło być - sam przewód, choć musi być odpowiednio wytrzymały, chyba by nie wystarczył. Jak ktoś ma jakiś pomysł, to chętnie poczytam!
bandhu

Re: budowa dystrybutorów paliwa

Post autor: bandhu »

bandhu pisze:Jak to jest zrobione, że jak się komuś "zapomni" wyjąć pistolet - a internet jest pełen takich filmików - to nie dochodzi do żadnego wycieku? Ale z drugiej strony zdarza się, że po odłożeniu pistoletu na miejsce kolejnemu kierowcy na stacji trochę paliwa się uleje z samej końcówki?
Podejrzewam, że to kwestia zamocowania czegoś na wewnętrznym końcu węża. Tylko nie bardzo wiem, co by to mogło być - sam przewód, choć musi być odpowiednio wytrzymały, chyba by nie wystarczył. Jak ktoś ma jakiś pomysł, to chętnie poczytam!
EDIT
Tak mnie to zaciekawiło, że zapoznaję się z coraz bardziej specjalistycznymi serwisami. Myślę, że ten http://wezetobi.pl/ byłby najlepszym przykładem. I choć o warunkach przesyłu benzyny wiem coraz więcej, to nie bardzo wiem od jakiej części miałaby zależeć "blokada" wypływu. Ktoś mi pomoże, czy muszę sobie radzić na własną rękę???
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ