Buty prosto ze sklepu - śmierdzą sztucznym tworzywem

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
travpig1976
Kontakt:

Buty prosto ze sklepu - śmierdzą sztucznym tworzywem

Post autor: travpig1976 »

Hej. Poradźcie mi co mam zrobić, aby pozbyć się intensywnego, uciążliwego zapachu tworzywa sztucznego z moich nowych butów? Kupiłam buty nie z naturalnej skóry, tylko sztuczne i, niestety, czuć od nich intensywny nieprzyjemny zapach. W sklepie tego nie wyczułam:/ Buty są fajne, wygodne i tylko ten zapach jest wadą. na dworze nie stanowi to problemu, ale w zamkniętym pomieszczeniu czy w samochodzie, aż mnie boli głowa od tego zapachu. Macie jakieś sposoby na to?
oksana
Kontakt:

Re: Buty prosto ze sklepu - śmierdzą sztucznym tworzywem

Post autor: oksana »

Niestety czasem tak jest, dlatego też był taki okres w moim życiu kiedy kupowałam jedynie buty ze skóry. Ostatnio jednak trochę mi się zmieniło i zdecydowałam się na zakup butów w :) Można tam znaleźć bardzo ciekawe egzemplarze obuwia. Modne i wygodne, czyli to najlepsze połączenie idealne dla każdej kobiety :)
melisa22
Kontakt:

Re: Buty prosto ze sklepu - śmierdzą sztucznym tworzywem

Post autor: melisa22 »

Jeśli buty tak pachną i zapach nie przechodzi to myślę, że są to po prostu buty kiepskiej jakości. Ja zawsze stawiam na markowe obuwie i nigdy nie miałam problemu, o którym piszesz. Także uważam, że to kwestia wykorzystanych do produkcji materiałów i nic z tym nie zrobisz.
Szukam sklepu, w którym jest duży wybór torebek damskich. Polecicie jakieś sprawdzone sklepy stacjonarne i online? Piszcie na priv
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ