Catering

Tutaj zamieszczamy ogłoszenia na temat konferencji, szkoleń itp.
Francuzik

Catering

Post autor: Francuzik »

Niedawno mój znajomy też organizował imprezę firmową. Musieli wynająć sale ale był u nich zamawiany oddzielnie. Sądzę, że Ty też tak powinieneś zrobić. Koszty są wtedy mniejsze a cateringu jak są sprawdzone to podają bardzo smaczne jedzenie jeszcze wyjątkowo podane
porosz

Re: Catering

Post autor: porosz »

kolega wyżej ma racje, lepiej zamówić catering i sale osobno, jak jesteś z okolic Warszawy to z czystym sumieniem mogę Ci polecić ten catering http://www.willazagorze.pl/pl/catering- ... ielna.html , gotują naprawdę dobrze, jedzenie jest dobrze doprawione, wyraziste i smaczne. Obiady jak w domu i mają spore menu do wyboru.
Martyna Kłos

Post autor: Martyna Kłos »

Jeśli szukacie sprawdzonego i taniego cateringu z Warszawy to polecam oferte firmy Pogotowie Kulinarne. My zawsze zamawiamy od nich posiłki przy okazji organizowania imprez (szkolenia czy konferencje). Dania są zawsze smaczne, świeże i estetycznie przygotowane.
vleg

Post autor: vleg »

Dobry catering to rzeczywiście rzecz na wagę złota, warto dobrze przejrzeć wszystkie oferty przed podjęciem decyzji o wyborze konkretnej firmy.
sushi warszawa http://www.oto-sushi.pl
bask

Post autor: bask »

My też często robimy, że sala osobno, albo po prostu w firmie i catering osobno, my akurat też z Warszawy jak kolega wyżej ale my zamawiamy zawsze z Aperitif Serwis, kiedyś zamawialiśmy różnie, ale potem znajoma ich poleciła bo zamawiała na komunie córki i u nas też już tylko zamawiamy u nich.
casio1602

Post autor: casio1602 »

W internecie mnóstwo firm się ogłasza. Poczytaj, popytaj wśród znajomych.
goral

Post autor: goral »

No właśnie, spory wybór firm nie ułatwia podjęcia decyzji, może popytaj znajomych?
sushi warszawa http://www.oto-sushi.pl
hubertptak

Post autor: hubertptak »

Poszperajcie w tej sprawie w Internecie ;) Tam z całą pewnością uda się coś znaleźć w tym temacie ;)
Ziemia istnieje tak długo jak my, ani chwili dłużej
Gekas

Post autor: Gekas »

Przykro mi, ale nie będę mógł pomóc. Nie jest to mój obszar wiedzy.
Czasem wydaje mi się, że moja samotność eksploduje rozsadzając mnie od środka.
cyryl18

Post autor: cyryl18 »

Porządny catering może być głównym elementem imprezy! Tak te było na naszej firmowej imprezie, gdzie za catering odpowiedzialna była restauracją Łasuch . Pyszne, tradycyjne potrawy sprawiły, że nikt nie chciał oderwać się od naczyń wypełnionych po brzegi cudownym jedzeniem. :)
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ