-
Bizland.pl
- Katalog firm i portal biznesowy
Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom
Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.
krzysztof_nowak pisze:Firma Eurochemia zajmuje się hurtową sprzedażą chemii gospodarczej oraz środków czystości. Jesteśmy generalnym oraz autoryzowanym dystrybutorem produktów takich producentów jak: Clovin oraz OXO. W naszej ofercie od 2013 roku dostępna jest również chemia z Niemiec. Siedziba naszej firmy mieści się w Wiszni Małej, niedaleko Wrocławia, ale współpracujemy z Klientami z całej Polski, a także prowadzimy eksport za granicę.
W ofercie naszej firmy znajdują się mi.in.:
- środki czystości,
- środki piorące,
- środki do zmywarek,
- kosmetyki,
- odświeżacze powietrza,
- zmywarki i gąbki,
- i wiele więcej.
Zainteresowanych współpracą zapraszamy do odwiedzenia naszej strony internetowej – tam znajdą Państwo więcej informacji na temat naszej firmy -
Sprzedawanie tego typu produktów może być całkiem dobrym pomysłem na własny biznes. Już jakiś czas temu zauważyłem, że powstało trochę takich sklepów internetowych, oferujących niemal wyłącznie importowaną chemię gospodarczą. Gdyby tak połączyć to ze sprzedażą stacjonarną (jakiś niewielki sklepik), mogłoby zatrybić.
Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości