Chwilówki dla studentów?

Gdzie najkorzystniejsze oprocentowanie? W którym banku opłaca się wziąć kredyt na inwestycje.
Olga

Chwilówki dla studentów?

Post autor: Olga »

Wiecie może czy szybkie pożyczki tzw. chwilówki mogą wziąć studenci? Jak to wygląda w praktyce?
macjeiczak

Re: Chwilówki dla studentów?

Post autor: macjeiczak »

Skoro są na ''dowód'' to nie widzę przeciwwskazań, ale korzystniejsze na pewno są kredyty studenckie.
monika87

Post autor: monika87 »

Olga pisze:Wiecie może czy szybkie pożyczki tzw. chwilówki mogą wziąć studenci? Jak to wygląda w praktyce?Niektóre instytucje finansowe mają w swojej ofercie pożyczki dla studentów, jednak muszą oni spełniać określone wymogi, o których mowa jest w tym artykule - . Jeśli chodzi o banki, to z tego co wiem osobie, która nie pracuje bardzo trudno jest wziąć pożyczkę bankową - a według mnie jest to nawet niemożliwe.
damian78

Post autor: damian78 »

Nie radzę. Chwilówki mają najgorsze warunki. Idź do banku, na pewno będzie korzystniej.
monika87

Post autor: monika87 »

damian78 pisze:Nie radzę. Chwilówki mają najgorsze warunki. Idź do banku, na pewno będzie korzystniej.
Nie zawsze tak jest, często chwilówki to jedyna szansa dla osób, które z różnych przyczyn nie dostają pożyczek w bankach.
beata22

Post autor: beata22 »

Chwilówki bym nie brała jest wysoki procent. Ta oferta https://www.finsano.pl/ wygląda bardzo dobrze. Wychodzą małe raty i długi okres spłat. Mają też certyfikat rzetelnej firmy i udzielają także porad finansowych.
valentyn

Post autor: valentyn »

Moja znajoma będąc studentką brała kredyt w vivusie, ale zanim zdecydujesz się na taki krok, to myślę, że warto zajrzeć: http://www.finmarket.pl/finanse/szybkie-pozyczki
compfin

Post autor: compfin »

Nie polecam! Procent jest tak wielki, że możesz się nie wygrzebać przez lata!
aneeetag

Post autor: aneeetag »

Chwilówek nie warto brać, i to niezależnie od tego w jakiej jesteśmy sytuacji. Można łatwo wpaść w kłopoty.
POS Group - kasa samoobsługowa
Wojtek J

Post autor: Wojtek J »

Bardzo łatwo wpakowac sie w spore problemy finansowe biorąc chwilówki. Mam znajoma która od lat nie umie się wypłacić- wpadła w typowa spiralę kredytową. Może ten poradnik przeznaczony dla osób które maja problem ze spłatą i sa w nim konkretne wskazówki jak wyjść z zadłużenia
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ