Ciekawe fora biznesowe

Wszystkie inne oferty, ogłoszenia. Bez spamu!
Chapel

Ciekawe fora biznesowe

Post autor: Chapel »

Witam, jakiś czas temu założyłem firmę i szukam ciekawych forów o ogólnie rozumianej tematyce biznesowej, gdzie można by wymienić się poglądami na temat prowadzonej działalności i poradami w jej prowadzeniu, znacie jakieś dobre fora poza tym, coś co byście mogli polecić?
snaczak

Re: Ciekawe fora biznesowe

Post autor: snaczak »

Pisze na kilku forach gdyż nie wszędzie można dostać odpowiedz na pytanie jakie się zada i mogę ci polecić chociażby . Jak na razie nie ma tam za dużo użytkowników, ale możesz spodziewać się rzetelnej wiedzy nie tylko z zakresu prowadzenia własnej firmy, jak również tematyki związanej z biznesem. Mi te forum czasem pomogło wiec polecam. W necie jest tez wiele innych for wystarczy poszukać.
dagmaro

Re: Ciekawe fora biznesowe

Post autor: dagmaro »

Polecam forum.ebiznesy.pl. Znajdziesz tam wiele cennych informacji dotyczących biznesu prowadzonego w internecie.
Baza noclegowa | Najlepszy coach
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ