Ciekawe szkolenia biznesowe

Tutaj zamieszczamy ogłoszenia na temat konferencji, szkoleń itp.
digers

Ciekawe szkolenia biznesowe

Post autor: digers »

Ostatnio skorzystałem z usług Szkoły Forex. Szkoła ta oferuje szkolenia w zakresie biznesu i jest warta uwagi. Polecam!
szkola-forex.pl
intro

Re: Ciekawe szkolenia biznesowe

Post autor: intro »

Ja z kolei wybrałam się na Teraz wiem, że każdy szczegół w prezentacji jest niezwykle ważny i trzeba dobrze go dopracować. Wtedy bowiem przychodzą sukcesy w sprzedaży.
aga22

Post autor: aga22 »

Potwierdzam - jest bardz przydatne. Zauważyłam, że po szkoleniu moje zyski ze sprzedaży są większe.
Roberto

Post autor: Roberto »

Szkolenia są ważne, ale trzeba przede wszystkim umieć to co się wyniosło z niego w życie. Bez tego nie ma sensu wysyłać pracowników na szkolenie.
Miejsce idealne na konferencję - Promenada
rosa111

Post autor: rosa111 »

Ja mogę polecić szkolenia z leadership-center.pl - sama biorę w nich udział i widać efekty w postaci ilości udanych realizacji projektów
Kaktus

Post autor: Kaktus »

Ja z kolei polecam takie ogólne szkolenie z psychologii sukcesu. Można nauczyć się na nim tego jak myśleć w taki sposób jak ludzie sukcesu,a różnice w takim myśleniu są ogromne. Szkolenie jest bezpłatne:)

http://psychosukceskatowice.evenea.pl/
Eizzy
Kontakt:

Post autor: Eizzy »

Polecam również szkolenia integracyjne, mające na celu rozwój umijętności miękkich oraz nauczyć personel jak efektywnie ze sobą współpracowąc. Dodatkowo jest to dobra integracja i możliwość lepszego poznania się niekoniecznie w murach firmy.
Adres -
kolaa

Post autor: kolaa »

Profesjonalne szkolenia zamknięte organizowane na zamówienie dla osób prywatnych bądź firm - http://www.jgt.pl/4,Szkolenia-zamkniete
Jaki wybrać sposób na reklamę internetową - content marketing
bizz

Post autor: bizz »

Znajomi ostatnio polecili mi szkolenia płace i wynagrodzenia - http://www.polexpert.com.pl/szkolenia-p ... zenia.html . Byliście już może na szkoleniu o takiej tematyce?
Bumat50

Post autor: Bumat50 »

No no, całkiem ciekawie to wygląda ;)
silnik krokowy
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ