Ciuchy do pracy

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
MartaJa

Ciuchy do pracy

Post autor: MartaJa »

Pytanie skierowane do kobiet - kiedy kupujecie jakieś ciuchy specjalnie do pracy, to zwracacie uwagę na metki, wybieracie np. dodatki od znanych projektantów, takich jak tu: http://www.chiara-online.pl/ czy raczej nie gra to większej roli i staracie się wyglądać po prostu elegancko?
wiosna

Re: Ciuchy do pracy

Post autor: wiosna »

Zazwyczaj nie patrzę na metki, ale na to, co mi się podoba i jest na tyle eleganckie, aby nadawało się do pracy. Lubię oczywiście tkaniny lepszej jakości i biorę pod uwagę to, że tego typu ubrania kosztują więcej. Staram się jednak wyszukiwać różnych promocyjnych ofert w internecie i jeżeli stawiam na coś bardziej ekskluzywnego w wyższej cenie, są to zwykle ponadczasowe stroje i dodatki, jak kultowa pikowana , czy szal w kratkę Burberry.
lwiątko

Post autor: lwiątko »

U mnie w pracy obowiązuje dress-code, więc raczej sobie nie poszaleję z ciuchami.
Mimo tego staram się nie wyglądać nudno. Zawsze dołożę a to kolczyki, a to apaszkę, a to ... Przy dobrych chęciach można na szczęście wyglądać i elegancko i ciekawie :)
kasiazosia

Post autor: kasiazosia »

Ja patrzę na dobrą jakość, wygodę i ładny wygląd ciuchów, a nie na markę :)
lattemacchiato

Post autor: lattemacchiato »

Marka nie jest dla mnie ważna. Liczy się dla mnie wygląd, jakość i cena (w takiej kolejności). Jestem w stanie nawet kupić w lumpeksie jeżeli tylko wyglądają dobrze i nie są zniszczone.
wiosna

Post autor: wiosna »

Ja też nie mam takich oporów. W lumpeksie znalazłam już niejedną cudną sukienkę lub spódnicę :)
kaloszkowa
Kontakt:

Post autor: kaloszkowa »

ja też jestem wielką fanką sklepów z odzieżą używaną - szkoda tylko, że mam na takie zakupy bardzo mało czasu :] łatwiej iść do sieciówki po prostu znaleźć właściwy rozmiar i kupić :)
http://www.pozycjonowanie.ideo.pl/
kasiazosia

Post autor: kasiazosia »

Po sieciówkach też nie mam czasu chodzić, dlatego często łowię ubrania w sieci ;-) Ale akurat jutro mam możliwość pobuszowaniu w szmateksach i oczywiście zamierzam z tej okazji skorzystać :D
Murek24

Post autor: Murek24 »

tutaj mają bardzo dobrej jakości tkaniny. Rodzai jest wiele a ceny bardzo dobre. Sprzedają też wysyłkowo więc nie ma żadnego problemu z odbiorem i można samemu coś zrobić
Gdy ktoś dosiadł tygrysa, to już z niego nie zejdzie.
Alex21
Kontakt:

Post autor: Alex21 »

Moja narzeczona najczęściej wynajduje prawdziwe perełki tutaj: . Często pojawiają się tam nowości, dlatego warto być na bieżąco z ich ofertą :) Wysyłka zawsze dociera szybko i nie ma żadnych problemów "po drodze" ;)
Znacie sklep domek ? :)
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ