-
Bizland.pl
- Katalog firm i portal biznesowy
Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom
Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.
bizjazzman pisze:Moja strona zyskuje 1000 wejść - to ma znaczenie dla pozycjonowania.
Jakiego pozycjonowania? W wyszukiwarkach sieciowych? Jeśli to miałeś na myśli, to jako znawca tematu - odpowiem nie
Pozycjonowanie marki, w takich programach gdzie sztucznie są nabijane wejścia na stronę, też raczej nie
bizjazzman pisze:podejrzewam, że taka "druga linia" odwiedzania ma rzeczywisty wpływ na pozycjonowanie w wyszukiwarkach
A ja mówię stanowczo, że nie ma to wpływu na pozycje w google ani innych wyszukiwarkach.
Sam kupowałem reklamy np. w bitmails.info aby zareklamować swoje i w tym wypadku ta reklama była nawet skuteczna (trochę nowych osób się zarejestrowało) bo serwis jest skierowany do młodych ludzi, w takich klikbiznesach to oni przeważają
Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość