Czy dostane gdzies podobne meble w Polsce?

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
tymekalex91

Czy dostane gdzies podobne meble w Polsce?

Post autor: tymekalex91 »

Cześć. Od niedawna przeszukuje strony internetowe w poszukiwaniu inspiracji do zmiany wystroju swojej firmy. Jest dość dużo ciekawych koncepcji aranżacji biura. Mi osobiście go gustu przypadła , ale firma jest niemiecka i będzie ciężko dostać jej meble w naszym kraju. Tak, więc mam dylemat czy nie bardziej opłacalne będzie zlecić złożenie zbliżonych mebli stolarzowi ze swojego miasta. Obawiam się tylko, że zrobione meble na wymiar mogą być dalekie od zamierzonego ideału. Co innego jest zrobić szafę wnękową do zabudowy, a inną sztuką nowoczesne i ergonomiczne meble, które mają nieregularne kształty. A wy co myślicie? Czy lepiej odpuścić sobie stolarzy i poszukać innej koncepcji na aranżację biura?
Unima

Re: Czy dostane gdzies podobne meble w Polsce?

Post autor: Unima »

Sprawdź sobie na http://www.logan.com.pl/ Firma Logan specjalizuje się w sprzedaży takich mebli a ich meble są naprawdę funkcjonalne i jak widać bardzo estetyczne. Ja u nich kupowałem całość do nowego biura i powiem ci, że nawet klienci teraz zwracają na to uwagę nie wspominając o pracownikach, którzy mają duży większy komfort a to najważniejsze :)
bizon

Post autor: bizon »

Moja koleżanka też ostatnio myślała o rearanżacji biura i trafiła na stronę Homlando. Podsyłam link do mebli biurowych, mają bardzo duży wybór: . Ona wybrała sobie u nich krzesło biurowe i fajne biurko, pewnie przed świętami jeszcze złoży zamówienie bo do końca roku mają darmową dostawę więc warto skorzystać :)
sutemaru

Post autor: sutemaru »

Super, dzięki za oba linki :) Przydadzą mi się na pewno :D
KOSEK
Aledos

Post autor: Aledos »

Najprędzej pewnie przez internet takie znajdziesz.
druk ulotek profesjonalny
oli32
Kontakt:

Post autor: oli32 »

W internecie bez problemu znajdziesz to czego potrzebujesz. Polscy producenci meblowi dostarczają klasyczne rozwiązania takie jak te amerykanki , jak i industrialne czy loftowe meble. Wszystko zależy od Twoich indywidualnych potrzeb i generalnie całej stylistyki wnętrza, którą masz lub którą chcesz mieć.
maniadal

Post autor: maniadal »

Na pewno, wystarczy jedynie dobrze poszukać tu i ówdzie.
ogrodowe meble http://wyposazenie-ogrodu.eu
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ