Czy ktoś zna program do pozycjonowania?

Czyli o sposobach dotarcia do klientów.
tania

Czy ktoś zna program do pozycjonowania?

Post autor: tania »

Chcę założyć stronę www firmy i przydało by się jej pozycjonowanie ale nie uśmiecha mi się płacić po kilkaset zł miesięcznie. Znalazłam na seoadder.info program Adder8 ale nie wiem czy sobie poradzę z obsługą, może ktoś ma już ten program i może mi coś więcej powiedzieć na jego temat? Podobno nawet amator sobie poradzi.
Biznesforum
Administrator

Re: Czy ktoś zna program do pozycjonowania?

Post autor: Biznesforum »

Nie polecam tego programu, to automat którego czasy świetności minęły wiele lat temu. Polecam półautomat do dodawania swojej strony do katalogów - http://www.seolight.pl
pozycjoner

Post autor: pozycjoner »

Biznesforum pisze:Nie polecam tego programu, to automat którego czasy świetności minęły wiele lat temu. Polecam półautomat do dodawania swojej strony do katalogów - http://www.seolight.pl

nie mogę się z toba zgodzić. Ja osobiście go używam od jakiegoś dłuższego czasu i efekty są bardzo dobre. jak mam problem to piszę do ich supportu i zawsze pomogą. Jeśli o mnie chodzi to nie ma lepszego programu tego typu, a przerobiłem już pare
gonet1986

Post autor: gonet1986 »

Dostałem link do programu
do pozycjonowania na tym
forum,zobacz.

15 godzin i 47 minut VIDEO o pozycjonowaniu: Tajemnice Pozycjonera

Albo,10 największych błędów w pozycjonowaniu:

Adrian Gonet
Polak30

Post autor: Polak30 »

Adder 8 ale to narzędzie płatne.
Polecam jakiś kurs SEO bo same katalogi nie wystarczą.
Zlecenia Ogłoszenia
Dyskutant

Post autor: Dyskutant »

Bardzo dobrym programem jest SEOAdder, który automatycznie dodaje naszą stronę do katalogów. Sam właśnie dzięki temu narzędziu wy-pozycjonowałem na frazę moją stronkę.

Zdecydowanie mogę polecić wielu osobom ten właśnie program. Fakt faktem, licencja trochę kosztuje, ale program świetnie się sprawdza.
MicrositeManager

Post autor: MicrositeManager »

Jesteśmy producentami rozwijanego od 2010 roku oprogramowania Microsite Manager do pozycjonowania, a dokładniej budowania i zarządzania zapleczem seo. Warto się choćby zapoznać z tym oprogramowaniem, opinii w internecie jest wiele, a także przygotowaliśmy porównanie funkcjonalności w formie tabeli (czarno na białym) z innymi podobnymi polskimi narzędziami: http://bit.ly/pozycjonowanie-porownanie
lechu
Kontakt:

Post autor: lechu »

A nie lepiej samodzielnie, bez używania programów. Opisy do katalogów i tak musisz napisać. jeżeli zrobisz to ręcznie a nie z mieszarki będą lepszej jakości i będą miały większy wpływ na pozycję. Wartościowe katalogi i tak są płatne i nieobsługiwane przez tego typu programy.
Dyskutant

Post autor: Dyskutant »

O wiele lepiej jest to robić ręcznie, a nie używać programów, głównie spamerskich. Jedna zmiana algorytmu wyszukiwarki i już strony nie ma :)

Post autor: familymen »

Biznesforum pisze:Nie polecam tego programu, to automat którego czasy świetności minęły wiele lat temu. Polecam półautomat do dodawania swojej strony do katalogów - http://www.seolight.pl

Kiedyś spotkałem się z seobohaterem, ale właśnie polecany był seolight. Ktoś porównywał te programy i może dać jąkać wiarygodną opinię?

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ