Czy te preparaty rzeczywiscie dzialaja?

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
olgiernuk79

Czy te preparaty rzeczywiscie dzialaja?

Post autor: olgiernuk79 »

Witam kolegów i koleżanki na forum. Chciałbym się dowiedzieć czegoś więcej o tego rodzaju preparatach leczniczych. Konkretnie mówiąc, zaciekawiły mnie preparaty orientalne, które są wytwarzane naturalnie i są o wiele lepsze od tych tradycyjnych. Na jednym z blogów: przeczytałem, że olej laurowy ma bardzo dobre właściwości lecznicze. Produkt ten przyspiesza gojeniu się ran i można go używać przy skórze trądzikowej? Mam syna, który posiada duży trądzik i żaden z tradycyjnych kremów nie pomaga na tą dolegliwość. Lekarka, która go leczy zaleca zabiegi laserem frakcyjnym. Lecz koszt takiej kuracji w klinice prywatnej jest bardzo wysoka. Dlatego szukam mniej kosztownej alternatywy. Czy ktoś z was miał kontakt z olejem arganowym? Będę zobowiązany za wasze opinie.
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ