Czy to naprawde dziala??

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
aniamroz79

Czy to naprawde dziala??

Post autor: aniamroz79 »

Cześć. Od dłuższego czasu czytam o leczniczym działaniu takich preparatów jak olej kokosowy lub szapon z czarnuszki. Przeglądają kolejne komentarze użytkowników na blogach, mam wrażenie, że olej marula to lekarstwo na każde schorzenie skórne. Jedna kwestia nie daje mi tylko spokoju, jeśli olej kokosowy tak dobrze działa, to czemu nie można go kupić w sklepie? Jest on tylko sprzedawany przez sklepy internetowe. Nie dziwi was to? Zakładając, że te kosmetyki są faktycznie skuteczne to jak wybrać uczciwego producenta? Na blogach można znaleźć różne komentarze o tym samym produkcie. Jedni go wychwalają pod niebiosa, a inni twierdzą, że w ogóle nie działa. Czy zależy to od miejsca zakupu? Czy po prostu te preparaty nie działają?
ellena26

Re: Czy to naprawde dziala??

Post autor: ellena26 »

Oj działa, działa. Sama zaczęłam stosować jakiś czas temu i już widzę pozytywny wpływ na moją skórę. A jeżeli chcecie się dowiedzieć, gdzie go można jeszcze stosować, to zapraszam do artykułu o 200 zastosowaniach oleju kokosowego.
astoch
Kontakt:

Post autor: astoch »

Według mnie jak najbardziej tak !
Antoni34

Post autor: Antoni34 »

Potwierdzam jest bardzo dobry.
slepbee

Post autor: slepbee »

Można pieniądze pakować do skarpety chociaż tam wiadomo nie pączkują - tylko zapach skarpety przejmują.
Można do Banku na konto oszczędnościowe lub lokatę - zysk z tego nie wielki ok 2-4% w skali roku (miesięcznie przy lokacie 10 000 PLN otrzymasz po roku - 400 PLN zysku - minus podatek belki)
Nieruchomości - ciężka sprawa - potrzebny duży wkład początkowy, można też sponsorować dewelopera, który potem jeśli po drodze nie upadnie proponuje zysk.
Jeśli chodzi o kryptowaluty to o ile nie osiągną ceny z boomu w tamtym roku czyli ok 1500PLN za 1 btc będą w miarę opłacalne tyle, że jeśli myślisz nad zakupem koparki doliczyć musisz ryzyko spadku cen kryptowalut - przypomnę że rok temu tj. 2017 1 BTC kosztował prawie 80 tyś. pln obecnie (na moment pisania) jest to cena 24 000 PLN / 1 BTC. Poza tym wydobycie samego BTC już straciło na opłacalności - wydobywa się przeważnie inne kryptowaluty i odsprzedaje za $ lub BTC.
Fundusze inwestycyjne - w miarę bezpieczne tyle że od tego się już odchodzi.
Teraz inwestuje się w start'upy.

Mogę pomóc w tej materii od kilku lat inwestuję dla swoich klientów kwoty od 100 PLN - do 10 mln$ (wiadomo jedni bardziej drudzy mniej zamożni) spisujemy umowę - pieniądze klient przelewa na konto firmowe. Po 30 dniach od dokonania wpłaty otrzymuje na swoje konto 3-10% kwoty (czyli wpłacając 100 PLN - co miesiąc otrzyma max. 3 PLN) RRSO inwestycji wynosi 36-120% po 12 miesiącach klient otrzymuje zwrot środków tj. tej przykładowej 100
Antoni34

Post autor: Antoni34 »

Wart polecenia na pewno jest
ninja_84

Post autor: ninja_84 »

Sama robię oleje. Są do kupienia takie dzięki którymi na zimno możesz tłoczyć swój pyszny i zdrowy olej.
Wszystko co powinienieś wiedzieć o pieniądzach znajdziesz tutaj: http://mojepieniadze.net.pl/
arabika

Post autor: arabika »

Ja akurat takich olejów niestety nie miałam okazji używać. Jednak bardzo przypasował mi całkiem niedawno olej posmażalniczy https://producent-oleju.pl/olej-posmazalniczy-uco/ gdyż wiem jak fajnie jeszcze można go wykorzystać. Tym bardziej, że pochodzi on z oleju najwyższej jakości.
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ