Czy zakład pogrzebowy może się zająć wszystkim?

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
Sława

Czy zakład pogrzebowy może się zająć wszystkim?

Post autor: Sława »

Mam takie pytanie, czy jest możliwość, żeby zakład pogrzebowy zajął się absolutnie wszystkim, co związane z pogrzebem?
Nie chodzi mi tylko o oprawę, ale też o wszystkie formalności itd., żeby zredukować obowiązki rodziny zmarłego do minimum. Może macie namiary na takie firmy?
MartaJa

Re: Czy zakład pogrzebowy może się zająć wszystkim?

Post autor: MartaJa »

Nie sądzę, żeby była możliwość, że zakład pogrzebowy zajmuje się absolutnie wszystkim, ale na pewno jest opcja, że zajmą się większością spraw z pogrzebem związanych.
Zajrzyj może tu: http://www.pozegnaj.pl/Zaklady_pogrzebowe/ - możesz porównać ceny i oferty poszczególnych zakładów z różnych części Polski (bo nie wiem o jaki region ci chodzi dokładnie).
Ważne, żeby obsługiwali nas fachowcy, którzy potrafią doradzić, ale też są w stanie wiele rzeczy zorganizować samodzielnie.
danny4231

Post autor: danny4231 »

Jasne, że tak! Sam ostatnio byłem zmuszony pochować wujka. Cała rodzina była w ogromnym szoku, tym bardziej że dobrze się trzymał. I to właśnie Zakład Pogrzebowy Frankowscy zajął się organizacją pogrzebu oraz na grobku. Nie wiem jak byśmy sobie poradzili gdyby nie ich profesjonalizm.
cupriak

Post autor: cupriak »

teraz zakłady pogrzebowe zajmują się tez często formalnosciami w urzędach
arabika

Post autor: arabika »

Ogólnie tak, ale jednak część kwestii jednak jest po naszej stronie. Ja jeszcze chcę powiedzieć, że także bardzo ważną sprawą jest to aby mieć wiedzę jakie nakrycia głowy właśnie założyć na pogrzeb. Myślę, że bardzo fajnie o tym napisano w https://www.poradniki.zgora.pl/jakie-na ... a-pogrzeb/ i właśnie dlatego ja także bardzo chętnie takie rzeczy czytam.
iga.korniluk

Post autor: iga.korniluk »

Zakład pogrzebowy, który gorąco polecam, to firma https://mojaniol.pl. Z mojego doświadczenia wynika, że oferują oni profesjonalną i empatyczną obsługę w trudnym czasie żałoby. Mają szeroki wybór trumien i urn oraz zapewniają kompleksowe usługi pogrzebowe, w tym transport zmarłych, organizację ceremonii pogrzebowej i wiele innych. Ich personel jest zawsze gotowy, by wesprzeć w trudnych decyzjach i zadbać o każdy detal.
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ