Depilacja laserowa Kraków

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
bizon

Depilacja laserowa Kraków

Post autor: bizon »

Co sądzicie o depilacji laserowej? Koleżanka chodzi do Vici Clinic w Krakowie i bardzo sobie chwali... Zastanawiam się nad tym samym bo podobno mają bardzo fajne promocje w tym salonie :) Robiła któraś z Was tego typu depilację?
studentka

Re: Depilacja laserowa Kraków

Post autor: studentka »

Ja właśnie zaczęłam chodzić do Vici Clinic, mają dobry laser Light Sheer Duet, zabieg nim jest prawie bezbolesny. Co do cen to faktycznie mają promocyjne. Ja wykupiłam sobie 5+1, tzn. że szósty zabieg dostałam gratis.
Mixon
Kontakt:

Post autor: Mixon »

Myślę, Depilacja laserowa Kraków to świetne rozwiązanie, jeżeli nie chcemy co parę dni golić nóg.
stoperek

Post autor: stoperek »

Jeśli zastanawiasz się nad zabiegiem depilacji to super miejscem w którym go wykonasz będzie https://www.studio-kosmetyki.pl/ Zatrudnione są tam wykwalifikowane osoby. Salon pracuje na najnowocześniejszych urządzeniach i posiada bogaty wachlarz usług.
malgorzata80

Post autor: malgorzata80 »

Zastanawiasz się nad zakupem domowego depilatora laserowego? https://pieknastrefa.pl/delpilatory/czy ... /edue_dipg odpowiada na pytanie o skuteczność tych urządzeń, analizując ich działanie, efekty oraz różnice w stosunku do profesjonalnych zabiegów. Artykuł dostarcza rzetelnych informacji, które pomogą Ci podjąć świadomą decyzję i cieszyć się gładką skórą na dłużej.
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ