Depilacja laserowa

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
Timus02

Depilacja laserowa

Post autor: Timus02 »

Kazda kobieta marzy o tym aby mieć cudownie gładkie ciało, bez potrzby depilacji - jest na to rozwiązanie! Depilacja laserowa Light Sheer, daje efekt na całe życie! Polecam zajrzeć na ofertę tego gabinetu - http://laserskincare.pl
Na pewno będziecie zachwycone :)
bizon

Re: Depilacja laserowa

Post autor: bizon »

Polecam depilację laserową w krakowskim Vici Clinic, na św. Sebastiana. Mają laser Light Sheer Duet, dzięki czemu jest ona zupełnie bezbolesna. Po kilku zabiegach nie mam ani śladu po włoskach :) Super sprawa, spokój na bardzo długo. A ceny... podejrzewam, że niższych w Krakowie nie znajdziesz :)
piotrek5467

Post autor: piotrek5467 »

Może własny depilator laserowy? Mozna takie kupić w sklepach RTV/AGD http://www.morele.net/wiadomosc/depilat ... brac/1531/ Nie są tanie, ale takie zabiegi w gabinetach również swoje kosztują.
Katia

Post autor: Katia »

Biorąc pod uwagę, że to boli, samej byłoby chyba jeszcze gorzej się depilować niż w salonie.
martin

Post autor: martin »

Moja dziewczyna nie jest przekonana co do tej metody usuwania włosków. Według niej najlepsze są kremy do depilacji veet
tatanka

Post autor: tatanka »

Super ;) Dzięki wielkie za wszystkie porady w tym temacie :)
Złożę mu propozycję nie do odrzucenia...
smutaska

Post autor: smutaska »

Ja uważam że depilacja laserowa to najlepszy zabieg. Efekt natychmiastowy i długo trwały. Jednak przed tym zabiegiem warto kupić Jest to krem znieczulający. Stosuje się go na pół godziny przed zabiegiem. bardzo dobrze niweluje odczuwanie bólu. A nie wszystkie gabinety go posiadają.
Tomaashu
Kontakt:

Post autor: Tomaashu »

Nie wiem czy bym pozwolił na to swojej dziewczynie, ale ostatnio pokazywała mi różne oferty na tej
majja

Post autor: majja »

Sama się zastanawiam nad laserową depilacją, na czytałam jak taki zabieg wygląda i jakie korzyści daje. Codzienne golenie od dawna jest moją zmorą, nie mogę się to tego przyzwyczaić. Taka depilacja w sam raz dla mnie.
renia159

Post autor: renia159 »

Ja właśnie zastanawiam się nad zabiegiem depilacji laserowej: http://www.qclinique.pl/zabiegi/depilacja-laserowa . I już nawet znalazłam sobie gabinety medycyny estetycznej Qclinique w Warszawie, w którym robią takie zabiegi. Chcę mieć po prostu gładkie nogi przez cały czas, a nie golić je maszynką codziennie.
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ