drukarka do biura

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
reton12

drukarka do biura

Post autor: reton12 »

Witajcie! Piszę abyście mi poradzili w kwestii doboru drukarki . Chodzi mi głównie o drukarkę do wizytówek, ulotek, broszur, plakatów itp. Póki co przeczytałem sobie bardzo ciekawy artykuł wiele mi to rozjaśniło , jak uważacie jaki sprzęcik najlepiej będzie wybrać? Poradźcie mi coś :)
Pharmacy

Re: drukarka do biura

Post autor: Pharmacy »

Najlepiej sprawdzą sie laserowe, fakt są trochę droższe w zakupie, ale liczy się eksploatacja, a laserowe drukarki są najtańsze w eksploatacji. Zresztą zobaczcie sobie tutaj https://www.morele.net/komputery/drukow ... erowe-279/ Mega dużo jest takich drukarek na rynku. Ceny też są rożne.
SoloKolos
Kontakt:

Post autor: SoloKolos »

Kupując konkretny model drukarki sprawdź również cenę oraz dostępność tuszy, tonerów. Niezależnie od tego czy wybierzesz drukarkę atramentową czy laserową, będzie to miało ogromne znaczenie przy późniejszej eksploatacji.
Artykuły i urządzenia biurowe - SoloKolos.pl - hurtownia i sklep online
RafałSek

Post autor: RafałSek »

Jeżeli już znajdziecie odpowiednie drukarki i do tego w kolejnym etapie będziecie szukali sklepu internetowego z dobrej jakości zamiennikami, tuszami oraz tonerami to polecam sklep https://dobretonery.pl/ który w tym zakresie ma wręcz ogromny wybór i co ważne świetne ceny oraz często pojawiające się spore przeceny. Pozdrawiam!
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ