Drukarka do naklejek i etykiet

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
smyk

Drukarka do naklejek i etykiet

Post autor: smyk »

Zająłem się rękodziełem. Sprzedaje trochę tu i tam. Poszukuje jakiejś dobrej drukarki do etykiet - polecicie mi coś w tym zakresie?
aisha

Re: Drukarka do naklejek i etykiet

Post autor: aisha »

A co konkretnie robisz?:) Te naklejki są jakieś specjalne ozdobne czy takie najzwyklejsze? Dobrej jakości drukarki możesz znaleźć tutaj http://www.activejet.pl/ Ja kiedyś robiłam bransoletki i aniołki z masy solnej ale teraz nie mam czasu na rękodzieło a szkoda bo niesamowicie mnie to odprężało :)
Marcelus

Post autor: Marcelus »

A w jakim zakresie cenowym kupić taką drukarkę, żeby nie kupić z jednej strony badziewia a z drugiej jednak nie przepłacić?
Asia22

Post autor: Asia22 »

Ja bym jednak postawiła na drukarnię, zawsze to lepiej jak ktoś wykona takie rzeczy, patrząc na nie fachowym okiem, szczególnie jeśli mają służyć do promocji czyli reprezentować nasz biznes :) Ja ostatnio robiłam naklejki do firmy w drukarni https://www.lapisart.pl/co-robimy/ i wyszło naprawdę świetnie :)
Uciekam, więc jestem. A raczej uciekam, więc przy odrobinie szczęścia nadal będę. - Rincewind
mariolka00

Post autor: mariolka00 »

Takie małe naklejki to można robić śmiało we własnym zakresie, ale takie większe wielkoformatowe to już nie bardzo lepiej zlecić fachowcom :) Np. na stronie , możecie sobie zaprojektować fajne naklejki reklamowe na samochód, szybę, ścianę, a nawet takie odblaskowe, polecam zajrzeć :)
norbert

Post autor: norbert »

Podaj zakres cenowy, który by Cię interesował. Na rynku jest wiele drukarek.
Podatki
malinaa

Post autor: malinaa »

Ostatnio znajomy sobie kupił taką malutką drukarkę do etykiet. Niestety firmy nie znam, ale wiem że nie była droga a sprawuje się znakomicie. Postaram się dopytać.
Tonery do drukarek Printex
arekk

Post autor: arekk »

Z tego co wiem to w Center Print wykonują . Zobaczcie sobie ich ofertę, która jest naprawdę bogata, jeśli chodzi o profesjonalny druk reklamowy. Moim zdaniem zarówno pod względem jakości, jak i cenowo firma wypada bardzo dobrze.
marek98

Post autor: marek98 »

są takie za 500 złoty
this page
oksana
Kontakt:

Post autor: oksana »

Ostatnio poszukiwałam jakieś drukarni, gdzie będę mogła wydrukować kalendarze promocyjne. I tak trafiłam na http://drukarnialegra.pl/oferta/druk-kalendarzy/ :) Spodobała mi się ich oferta. Poza tym dają możliwość wydrukowania różnymi technikami!
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ