Dyktafon o długim czasie czuwania

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
Piter

Dyktafon o długim czasie czuwania

Post autor: Piter »

Witam,

szukam dyktafonu, który będzie miał długi czas pracy w trybie nagrywania. Czy orientujecie się w modelach dyktafonów, żeby móc mi coś zasugerować?
armani

Re: Dyktafon o długim czasie czuwania

Post autor: armani »

aż tak dobrze żeby polecać, to się nie orientuję w modelach. ale myślę, że jak przejdziesz się lub sobie zadzwonisz do spy shopu to Ci doradzą profesjonalnie.
razor

Post autor: razor »

Z tego co wiem to dyktafon MR 1000 ma bardzo długi czas czuwania. Nie wiem sumie czy jest jeszcze jakiś inny model o tak długim czasie pracy. Tutaj możesz sobie więcej o nim poczytać http://www.spyshop.pl/mr-1000-dyktafon- ... y-940.html
Ja sam przymierzam się do kupna dyktafonu i chyba ostatecznie też właśnie na niego się zdecyduję.
armani

Post autor: armani »

razor pisze:Z tego co wiem to dyktafon MR 1000 ma bardzo długi czas czuwania. Nie wiem sumie czy jest jeszcze jakiś inny model o tak długim czasie pracy. Tutaj możesz sobie więcej o nim poczytać http://www.spyshop.pl/mr-1000-dyktafon- ... y-940.html
Ja sam przymierzam się do kupna dyktafonu i chyba ostatecznie też właśnie na niego się zdecyduję.

z ciekawości zajrzałem i na stronie pisze, że to model z najdłuższym czasem czuwania na świecie, więc jeśli to prawda to lepszego modelu pod tym kątem nie znajdziesz :D
Piter

Post autor: Piter »

Oo dzięki za konkret. Model o którym piszecie wydaje się spoko, ale chyb zadzwonię sobie do tego spy shopu i dopytam jeszcze o niego i o to czy faktycznie ten czas czuwania jest tak długi jak podają. Jeśli tak to faktycznie warto w niego zainwestować.
malinaa

Post autor: malinaa »

Ja zawsze nagrywam na komórkę. Ale z tego co się orientuję to dość fajne dyktafony produkuje firma Sony.
Tonery do drukarek Printex
hanianow

Post autor: hanianow »

Właśnie od razu mi przyszedł do głowy taki profesjonalny dyktafon. W sklepach detektywistycznych na pewno znajdziesz.
NaviNet
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ