Szukam namiarów na firmę, która dostarcza wodę i dystrybutory do firmy. W necie trochę poszperałam i znalazłam taką opcję: https://www.darnatury.pl/firma/get-fresh . Czy zamawiał ktoś z get fresh? Ceny mają dobre, więc bym się skusiła. U nas woda w pracy jest tak niesmaczna, że nawet po zagotowaniu nie da się jej pić :/ Konieczne jest jakieś wyjście z tej sytuacji
Sprawdź w firmie . Zajmuja się dystrybutorami wody i ekspresami do kawy dla firm. Taki dystrybutor podłącza się do sieci i dzięki zastosowanym filtrom, woda jest krystalicznie czysta i zdrowa. To super rozwiązanie dla każdej firmy.
Do firm takie rzeczy się przydają a ja się bardzo ciesze że nie muszę w domu kombinować i kupować wody w baniakach czy zgrzewkach, mam bardzo dobrą wodę w kranie po modernizacji MPWiK, Warszawa jest kolejnym miastem które może się pochwalić idealną wodą
NA pewno do dużych firm oraz korporacji jest to bardzo wygodne rozwiązanie, ponieważ nie trzeba osobno martwić się o zapas wody i kupować różne zgrzewki, co też nie jest ani wygodne ani praktyczne. Akurat firm które zajmują się dystrybutorami wody jest naprawdę wiele i to w każdym mieście.