dzieci i angielski

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
Unima

dzieci i angielski

Post autor: Unima »

jak już pisałam wcześniej, przeprowadzam się do Gdańska. tylko teraz powstał mały problem, bo nie wiem gdzie posłać moją Młodą na angielski. Ma 6 lat, rok chodziła w Krakowie. A teraz nie za bardzo wiem, jakie szkoły są tu dobre. Ktoś, coś?
bask

Re: dzieci i angielski

Post autor: bask »

Akademia Językowa. Oni są i w Gdyni i w Gdańsku. Dla dzieci mają świetne programy do nauki
compfin

Post autor: compfin »

Moja córka ma 5 lat. Aktualnie chodzi do przedszkola w Kielcach (http://aqq-kielce.pl/) i uczę ją angielskiego w domu, ale rok temu mieszkaliśmy w Gdańsku. W większości zerówek uczy się angielskiego w ramach zajęć.
tomciak

Post autor: tomciak »

Ja dziecka jeszcze nie zapisałem do żadnej szkoły językowej ;) póki co sam ja uczę, a żona ostatnio pobrała na tablet grę www.langmission.pl/ nawet spoko, uczy duzo słówek
zarzadzaj_gip

Post autor: zarzadzaj_gip »

Jeśli będziesz posyłać dziecko do przedszkola, to może poczekaj i podpytaj rodziców gdzie posyłają swoje dzieci;)
Asia22

Post autor: Asia22 »

Też bym tak zrobiła, najlepiej wypytać innych rodziców;)
Uciekam, więc jestem. A raczej uciekam, więc przy odrobinie szczęścia nadal będę. - Rincewind
Rien

Post autor: Rien »

Chyba najlepsze wyjście to właśnie podpytać innych rodziców, będą zorientowani gdzie warto posłać dziecko;)
kosmiczna

Post autor: kosmiczna »

Zanim się zapisze dziecko dobrze jest sprawdzić czy ono w ogóle chce. Ja uważam, że na siłę nie ma sensu na nic posyłać.
Jeżeli dziecko chce się uczyć to w internecie można sprawdzić oferty i poszczególne kursy.
Fajnie wygląda też ta szkoła są różne rodzaje kursów więc każdy znajdzie coś dla siebie.
Ja też coraz poważniej myślę czy się nie zapisać na jakiś:)
izaga

Post autor: izaga »

Zgadzam się, że nic na siłę. Jak dziecko chce to wtedy na pewno szybciej się nauczy, co dotyczy nie tylko angielskiego.
angielski dla dzieci w krakowie http://www.mrbrown.edu.pl
Mrs. Smith

Post autor: Mrs. Smith »

Moje dzieci są zachwycone kursami językowymi z angielskiego, dlatego polecam, nawet, żeby pochodziło przez chwilę, a jeśli mu się nie spodoba to można je szybko wypisać :) ale warto jest spróbować i wybrać taką szkołę, która postawi na rozwój dziecka i na jego indywidualną naukę.
Ja akurat jestem z Poznania i posłałam swoje maluchy do .
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ