e-papieros

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
Pawelll89

e-papieros

Post autor: Pawelll89 »

Niedawno byłem na Opolskich Targi Mody, Urody i Zdrowego Stylu Życia gdzie firma gamucci zaprezentowała e-papierosy. Co sądzicie o e-papierosach firmy Gamucci? Słyszeliście coś o tej firmie?

link do strony:
www.gamucci.com.pl
bizwomen

Re: e-papieros

Post autor: bizwomen »

Nie znam, ale znam za to sklep, w którym można kupić e-papierosy ale nie wiem czy akurat konkretnie z tej firmy:
u mnie w rodzinie palą jakieś inne z tym, że nie pamiętam nazwy.
Coraz popularniejsze te e-papierosy się stają
piotrek5467

Post autor: piotrek5467 »

E-papieros to dobnry sposób jak chczemy zacząć pomału rzucać palenie http://www.portal-wiedza.pl/rzucanie-pa ... a-zdrowia/ tylko wiadomo, ne róbmy z niego substytutu zwykłego papierosa, bo nie o to chodzi.
Beren132
Kontakt:

Post autor: Beren132 »

Mi się wydaje, że te wszystkie e-papierosy są mocno przeterminowane...
Lepiej zaliczać się do niektórych, niż do wszystkich.
balladyna

Post autor: balladyna »

nie bardzo rozumiem idee e-papierosa, ok niby nie zatruwa się otoczenia tak jak w przypadku zwykłych papierosów, ale i tak większość liqudiów zawiera nikotynę, więc palacz dalej się truje, dla mnie to żaden genialny wynalazek, tylko kolejne wyciąganie kasy, chyba lepiej po prostu rzucić palenie, w aptekach nie brakuje preparatów, które mają ułatwić na zadanie, jest np. , tabex, desmoxan, rzucenie nałogu na pewno wyjdzie nam na zdrowie
drzewiasty

Post autor: drzewiasty »

ja na szczescie nie palilem, nie pale i nie zamierzam palic :D
szybkigrosz.pl - pożyczki dla zadłużonych
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ